Bridgerton’un bu sezonki aşıkları belli oldu, Emily Roma’ya tatile gidiyor

Dönem draması 'Bridgerton', final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanan 'You', Henry Cavill'li 'The Witcher'ın üçüncü sezonu, Paris'ten Roma'ya tatile giden Emily... Dijital yayın platformu Netflix, geleneksel hayran buluşması Tudum'da sevilen yapımlarla ilgili yeni bilgiler paylaştı.

Kültür Sanat 19 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Dijital yayın platformu Netflix geleneksel ‘Tudum: Hayranlara Özel Küresel Bir Şölen’ etkinliğinde merak edilen yapımların geleceği hakkında bilgi verdi, özel fragmanlar ve duyurular paylaştı. 17 Haziran’da gerçekleşen etkinliğin, dünyanın dört bir yanında izleyici çevrimiçi olarak katıldı. Bu yıl, Brezilya’nın São Paulo kentinde düzenlenen etkinliğin canlı yayınına yaklaşık 74.000 kişi katıldı.

‘You’, ‘Emily In Paris’, ‘Lupin’ gibi yapımların yanı sıra merakla beklenen dönem dizisi ‘Bridgerton’ cephesinden de haberler de geldi. Julia Quinn’in sekiz kitaplık serisinden uyarlanan dizinin üçüncü sezonundan görseller paylaşıldı.

Bridgerton’da bu sezon aşk sırası Penelope ve Colin’in

‘Bridgerton’, Quinn’in kitaplarını tam olarak takip etmese de hikaye genel olarak benzer ilerliyor. Üçüncü sezon aslında serinin dördüncü kitabı ‘Romancing Mister Bridgerton’u anlatacak, yeni sezon Penelope ve Colin karakterlerinin aşkına odaklanacak. Hikaye, Penelope Featherington’ın (Nicola Coughlan) geçen sezon onu arkadaşlarına kötüleyen Colin Bridgerton’a olan ilgisinden vazgeçmesiyle başlıyor. Ancak belli ki sonrası planladığı gibi olmayacak. Üçüncü sezon aynı zamanda yeni baş yapımcı ve yönetici yapımcı Jess Brownell’in göreve gelmesini de kutluyor. Dizi yaratıcısı Chris Van Dusen’ın geçen sezon ayrılmasının ardından görevi devralacak olan Brownell, bu sezonda da yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.  ‘Bridgerton’ın ikinci sezonu, yayınlandığı ilk haftada Netflix’te izlenme rekoru kırmıştı.

Başka havadisler de var

Etkinlikte ayrıca beşinci ve final sezonuyla ekranlara gelecek ‘You’nun da fragmanı paylaşıldı. Uzun zamandır beklenen ‘Avatar: The Last Airbender’dan kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Ayrıca Jenna Ortega’nın başrolünde yer aldığı ‘Wednesday’ dizisi ekibi bir araya gelerek yeni sezon teorileri hakkında konuştu. Henry Cavill’li ‘The Witcher’ın üçüncü sezon tarihi de belli oldu. Bol aksiyonlu yeni sezon 29 Haziran’da Netflix semalarına iniş yapacak.

Darren Star imzalı ‘Emily in Paris’ten de sürpriz bir haber geldi. Paris’e taşınan bir Amerikalı’nın hikayesini anlatan dizinin dördüncü sezonunda izleyiciler Emily ve ekibiyle birlikte Roma’ya tatile götürecek. Dizinin yayın tarihine ilişkin bir bilgi gelmedi ama başrol Lily Collins’ten izleyicilere seslendi.

 

Black Mirror yayında: Netflix hayatınızı çalabilirBlack Mirror yayında: Netflix hayatınızı çalabilir

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.