‘Terzi’ Çağatay Ulusoy, aile sırlarının peşine düşüyor

'Yeşilçam'dan sonra Çağatay Ulusoy yine bir dönem dizisiyle seyirci karşısına çıkacak. Yaşanmış bir hikayeden esinlenen 'Terzi' adlı dizide Ulusoy, aile mesleğini büyük bir hünerle yapan terzi Peyami'yi canlandıracak. Ulusoy'a dizide Salih Bademci, Şifanur Gül eşlik edecek.

Kültür Sanat 25 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
'Terzi, 2 Mayıs'ta Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Netflix yerli yapımlar kataloğuna bir yeni dizi daha ekliyor. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı ‘Terzi’ dizisinden, hikayeye dair ilk ipuçlarının verildiği bir fragman ve ilk poster paylaşıldı.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan dizi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami’nin hikâyesini takip ediyor. Çağatay Ulusoy, başarılı bir modacı Peyami’ye hayat verecek. Kariyerine emin adımlarla ilerleyen Peyami, dedesinin ölümünden sonra sır gibi sakladığı babası Mustafa’nın tüm sorumluluğuyla baş başa kalacak ve aile sırlarının peşine düşecek. Peyami,  hayatındaki bu değişimlere adapte olmaya çalışırken bir yandan da istismar edildiği bir ilişkiden kaçan Esvet (Şifanur Gül) ile de yolları kesişecek. Paylaşılan ilk bilgilere göre, izleyicileri sırların gün yüzüne çıktığı,  aşk, aile, dostluk gibi kavramları yeniden sorgulatacak bir hikaye bekliyor.

‘Terzi’nin yönetmen koltuğunda, ‘Hayat Şarkısı’, ‘Hercai’ ve ‘Kırmızı Oda’ dizilerinde de imzası bulunan Cem Karcı oturuyor. Senaryoyu ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kalem alıyor. Oyuncu kadrosunda Ulusoy’a, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül , Ece Sükan, Zeynep Tarhan gibi isimler eşlik edecek.

‘Terzi’, 2 Mayıs günü tüm dünyayla aynı anda Netflix semalarına iniş yapacak.

 

Ajda Pekkan: Bayılarak izliyorum, teşekkürler 'Kızılcık Şerbeti'Ajda Pekkan: Bayılarak izliyorum, teşekkürler ‘Kızılcık Şerbeti’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.