Black Mirror yeni sezonuyla izleyiciyi gerecek

Black Mirror için geri sayım devam ediyor. Netflix'in fenomen halline gelen yapımının altıncı sezonu 15 Haziran'da ekranlarda olacak. Salma Hayek'in de bir bölümünde yer aldığı dizinin merakla beklenen ilk fragmanı da yayınlandı.

Kültür Sanat 4 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Salma Hayek 'Black Mirror'ın yıldız ismi olarak karşımıza çıkıyor.

‘Black Mirror’ın altıncı sezonuna çok az bir süre kaldı. 15 Haziran’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Netflix’in fenomen dizisinin yeni sezonunda karşımıza çıkan oyunculardan biri de Salma Hayek. Bugüne kadar yayınlanan beş sezonuyla sadece dizi tutkunlarının değil gelecek bilimcilerin de üzerinde uzun uzun tartışmalarına neden distopik dizinin yeni sezonunda beş bölüm ekranlara gelecek. Charlie Brooker’ın uzun zamandır beklenen ve her bölümüyle çığır açan karanlık dizisinin ilk fragmanı da nihayet yayınlandı. Nihayet diyoruz çünkü dizinin tutkunları uzun bir süredir bu ânı bekliyordu.

Black Mirror yine ilginç konularla izleyici karşısında

Charlie Brooker’ın ilk sezonundan itibaren kaleme aldığı Black Mirror’ın altıncı sezonunda izleyicilerle buluşacak beş bölümün de konuları ve oyuncu kadroları açıklandı. Tüm bölümleri 15 Haziran’da ekranlara gelecek olan dizinin karanlık bölümleri ise şöyle:

Hollywood’un yıldız ismi Salma Hayek’in başrolünde yer aldığı ‘Jaon İğrenç Biri’ isimli bölümde sıradan bir kadın, hayatının global bir dijital platform tarafından prestijli bir drama dizisine uyarlandığını öğrenince neye uğradığını şaşırır. ‘Loch Henry’ bölümünde genç bir çift doğa belgeseli çekmek için durgun bir İskoç kasabasına gider. Ancak tarihin şok edici olaylarına yer veren bir yerel hikayenin cazibesine kapılır.

Dizinin üçüncü bölümü olan ‘Beyond the Sea’de alternatif bir dünyanın 1969 yılında, yüksek teknoloji gerektiren riskli bir görev üstlenmiş iki adam akıl almaz bir trajedinin sonuçlarıyla mücadele eder. ‘Mazey Day’ bölümünde sorunlu bir genç yıldız, dahil olduğu vur kaç olayının sonuçlarıyla uğraşırken paparazzi tarafından takip edilir.  Beşinci bölüm olan ‘Şeytan 79’da ise 1979 yılının İngiltere’sinde yaşayan silik bir satış danışmanı bir felaketi önlemek için korkunç şeyler yapması gerektiğine ikna edilir.

The Idol, 5 Haziran'da BluTv'deThe Idol, 5 Haziran’da BluTv’de

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.