‘La Casa de Papel’in efsanesi Berlin’in altın çağına davetlisiniz

Netflix'in beş sezonluk fenomen dizisi 'La Casa de Papel'i herkes farklı nedenlerle sevdi ancak ortak bir nokta vardı: Berlin karakteri. Bu sevgi karşılıksız kalmadı, yapımcılar Berlin'in gençlik yıllarını anlatan bir dizi hazırladı.

Berlin'i daha yakından tanımak isteyenlerin ilgisini çekecek dizi, 29 Aralık'ta Netflix'te.

Kültür Sanat 27 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Álex Pina ve Esther Martínez Lobato imzalı sekiz bölümlük dizi, izleyicileri Berlin'in gençlik yıllarına götürecek.

Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı soygun ve suç dizisi ‘La Casa de Papel’ yayınlandığında takvimler 2017 yılını gösteriyordu. “Profesör” liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi’ni ve İspanya Merkez Bankası’nı soymasını anlatan Netflix dizisi o kadar sevildi ki bitti sanılan soygun hikâyesinin devamı geldi.

İzleyicilerin beş sezonluk diziyi sevme nedenleri farklılık gösterse de herkesin buluştuğu ortak bir nokta vardı: Berlin karakteri. Yapımcılar da bu ilgiyi fark etti, sadece bu karaktere odaklanan yeni bir dizi için kolları sıvadı. Artık hazırlıkları tamamlanan diziye kavuşma vakti.

Berlin’in altın çağı

Pedro Alonso’nun başrolünde yer aldığı ‘La Casa de Papel:Berlin’ esas dizideki olayların öncesinde geçenleri anlatacak. Bu dönem de dizinin efsanevi karakteri Berlin’in altın çağına denk geliyor. Álex Pina ve Esther Martínez Lobato imzalı sekiz bölümlük dizi, Berlin’in en iddialı soygunlarından birini planlamak için Paris’te usta bir çeteyle bir araya gelmesini ve yaşadıklarını anlatacak.

Yönetmenliği Albert Pintó, David Barrocal ve Geoffrey Cowper’ın üstlendiği dizinin kadrosunda Michelle Jenner (Keila), Tristán Ulloa (Damián), Begoña Vargas (Cameron), Julio Peña Fernández (Roi) ve Joel Sánchez (Bruce) de rol alıyor. Berlin’i daha yakından tanımak isteyenlerin ilgisini çekecek dizi, 29 Aralık’ta Netflix semalarına inecek.

Pedro Alonso: La Casa De Papel yeniden çekilse Berlin değil İstanbul olurum!Pedro Alonso: La Casa De Papel yeniden çekilse Berlin değil İstanbul olurum!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.