‘Kulüp’ dizisinden haberler var: Hikaye zaman atlıyor, kadroya yeni isimler katılıyor

Dönem dizisi 'Kulüp'ün merakla beklenen ikinci sezonundan haberler var. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci ve Asude Kelebek'in yer aldığı dizinin ikinci sezonu, 15 Eylül’de yayınlanacak. Kadroya katılan yeni isimleri yayınlanan bir fragmanla duyuruldu.

Kültür Sanat 22 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Dizinin ikinci sezonu, 5 yıllık bir zaman atlamasıyla başlayacak.

Netflix’in ilgiyle izlenen dönem dizisi ‘Kulüp’ten haberler var. Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu kendi aile tarihinden ilham alan Rana Denizer’in kaleme aldığı dizinin yayın tarihi açıklandı. Dizinin ikinci sezonu, 15 Eylül’de yayınlanacak.

Kulüp ayakta kalabilecek mi?

İlk sezonu “Aileni seçemezsin derler, aslında seçebilirsin” mottosu etrafında şekillenen dizinin hikayesi 1960’lı yılların İstanbul’unda devam ediyor. Artık beş yaşına gelen Rana, Kulüp’ün hareketli ve pırıltılı dünyasına hayranlık duyarak büyürken, Matilda ve Çelebi Kulüp’ü her şeye rağmen ayakta tutabilmek için ellerinden geleni yapıyor. Raşel’in Rana ile kendi ailesini kurmayı öğrenme mücadelesini de konu alan sezonda Kulüp ailesi bütün zorluklara karşı dimdik durmaya çalışarak birbirine her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetleniyor.

Dizide, Matilda rolünde Gökçe Bahadır oynuyor.

Kadroya yeni isimler dahil oldu

10 bölümlük ilk sezonunda Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci, ve Asude Kalebek gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu da genişliyor. Yeni sezonda Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma da hikayeye dahil olacak.

Bir portakal bahçesi gibidir memleketBir portakal bahçesi gibidir memleket

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.