‘Kübra’dan haber var: İkinci sezon geliyor

Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynağı Netflix yapımı 'Kübra' dumanı üzerinde tüten sekiz bölümlük ilk sezonun hemen ardından ikinci sezon için onay aldı. Taylan Biraderler’in yönettiği dizinin yeni sezonuna yeni isimler de katıldı.

Kültür Sanat 7 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
'Kübra' ikinci sezonuyla Haziran'da Netflix'te.

Taylan Biraderler’in yönettiği, Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı Netflix yapımı ‘Kübra’ dumanı üzerinde tüten sekiz bölümlük ilk sezonun hemen ardından ikinci sezon için onay aldı. Üstelik yeni sezon için tarih de verildi. OGM Pictures şirketinin yapımcısı olduğu dizide senaryoyu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor.

Yayıncı Netflix sosyal medya hesabından ikinci sezonun haziran ayında yayınlanacağını açıkladı.

Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan dizide izleyiciler İstanbul’un bir kenar mahallesinde kendi halinde yaşayan Gökhan adlı gençle tanışmıştı. Gökhan bir uygulamada Kübra adlı bir hesaptan geleceği öngörüyormuş görünen mesajlar aldıkça hem takipçi kitlesi, hem de güçlü düşmanlar edinmiş, sonrasında da kendini karanlık ve aydınlığın savaşının ortasında bulmuştu.

Aslıhan Malbora ve Ahsen Eroğlu ‘Kübra’nın ikinci sezonuna katıldı.

Netflix ikinci sezonu şu sözlerle tanıttı:

“Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde sadece düşman bildikleriyle değil sevdikleriyle, hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken Kübra karanlığı aydınlatmada ona yardımcı olacak mıdır?”

Kübra’nın ikinci sezonunda başroldeki Çağatay Ulusoy’a Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Çağrı Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler de eşlik edecek.

Platformlarda bu hafta: 'Kübra'dan Malta Şahini'ne...Platformlarda bu hafta: ‘Kübra’dan Malta Şahini’ne…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.