Türkiye en çok BluTV’deki The Idol dizisini izledi

'The Idol', Türkiye'de en çok izlenen dizi oldu. Sadece BluTV'de yayınlanan tartışmalı dizi, beşinci bölümüyle ekranlara veda ederken gündemde de yer etmeye devam ediyor. Başrollerinde Lily Rose Depp ve The Weeknd'in yer aldığı dizinin en büyük rakibi 'Secret Invasion' oldu.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
'The Idol' dizisinin yıldızları The Weeknd nam-ı diğer Abel Tesfaye ile Lily Rose Depp

‘The Idol’, ekranlara veda etmesine rağmen gündemde olmaya devam ediyor. Türkiye’de sadece BluTV’de yayınlanan HBO yapımı dizi, JustWatch’ın araştırmasına göre zirvede. Sam Levinson’ın yeni projesi olan dizi, Türkiye’de en çok izlenen yabancı yapım olmayı başardı. Geçen ay yayınlanmaya başlanan beş bölümlük dizi sansasyonel sahneleriyle basında da geniş yer buldu.  Başrollerinde Lily Rose Depp ve The Weeknd, nam-ı diğer Abel Tesfaye’nin yer aldığı dizi genç bir pop yıldızının yaşamına odaklanıyor.

The Idol zirvede yer aldı

26 Haziran – 2 Temmuz tarihlerini kapsayan JustWatch araştırmasına göre ‘The Idol’, Türkiye’de en çok izlenen dizi oldu. Sevişme sahneleri çok konuşulan hatta bazı eleştirmenler tarafından eleştirilen dizinin başrol oyuncusu Lily Rose Depp’e ise babası Johnny Depp, yaptığı açıklamayla sahip çıkmıştı. Geçen pazar yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda eden dizi belli ki bir süre daha gündemde yer etmeye devam edecek.

‘The Idol’, çok konuşulmaya devam ederken geçen haftanın en çok izlenen dizileri sıralamasında ikinci sırada ‘Secret Invasion’ yer aldı. Disney+ yapımı dizi, Marvel evreninin hayranlarına en son armağanı. Başrolünde ödüllü oyuncu Denzel Washington’ın yer aldığı yapım, distopik havasıyla dikkat çekiyor. Listenin üçüncü sırasında ise Netflix yapımı ‘Black Mirror’ yer aldı. Netflix’i, Netflix yapan yapımlardan biri olan dizi, geçen ay yayınlanan altıncı sezonuyla konuşulmaya devam ediyor.

Film dünyasının en çok izlenen yapımlarına da bir göz atalım. JustWatch’ın analizine göre Türkiye’de geçen hafta en çok izlenen yapım, başrolünde Şafak Sezer’in yer aldığı komedi filmi ‘Kutsal Damacana 4’ oldu. Yerli yapım filmi, Marvel evreninin favori karakterlerinden Örümcek Adam serisinin ‘Örümcek Evreninde’ filmi takip ediyor.

Müjdeler olsun: Benedict Cumberbatch, Marvel'a geri dönüyorMüjdeler olsun: Benedict Cumberbatch, Marvel’a geri dönüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.