Cem Yılmaz’dan duygusal paylaşım: Kalbimizdesin Özkan abim

Cem Yılmaz ölüm yıldönümünde dostu Özkan Uğur'u unutmadı. Cem Yılmaz sosyal medya hesabından birlikte çekildikleri bir fotoğrafı "Kalbimizdesin Özkan abi" notuyla paylaştı.

Kültür Sanat 8 Temmuz 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Özkan Uğur ölümünün birinci yılında anılıyor. Sanatçıyla uzun yıllar boyunca pek çok film projesinde çalışan yakın arkadaşı Cem Yılmaz yaptığı paylaşımla Uğur’u andı. Müzisyenin fotoğrafını paylaşan Cem Yılmaz “Kalbimizdesin Özkan abi” notunu yazdı. İkili ‘G.O.R.A’, ‘Yahşi Batı’, ‘Pek Yakında’ ‘A.R.O.G’ ve ‘Arif v 216’ gibi yapımlarda birlikte rol almıştı.

‘Seni özlemek de güzel’

Yıllarca Özkan Uğur ile birlikte çalışan Cem Yılmaz sanatçının vefatının ardından geçen yıl yaptığı paylaşımda “Özkan abimi sonsuza uğurladık. Hayatımızda her güzel seste, resimde ondan mutlaka bir iz olması tesellimiz oldu. Geçen hafta boyunca acımızı paylaşan yakın uzak tüm candan insanlara teşekkür ederim. En iyimiz oydu, en iyimiz gitti. Mekanın cennet olsun canım abim. Seni özlemek de güzel” demişti.

Öte yandan Ayşegül Aldinç de sosyal medyadan “Özlemin eksilmiyor benim güzel dostum” yazdı. Instagram ve X’te yüzlerce kullanıcı da Özkan Uğur’un vefatının birinci yılında yaptıkları paylaşımlarla sevgisini gösterdi. Özkan Uğur’un resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımdaysa müzisyenin son günlerinde seslendirdiği ‘Yalnızlık Ömür Boyu’ performansına “Seni hiç unutmayacağız” sözleriyle yer verildi.

'Sağ tarafımıza her baktığımızda onu hatırlayacağız'‘Sağ tarafımıza her baktığımızda onu hatırlayacağız’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.