Çocukları uzaklaştırın! Pennywise geri dönüyor

Stephen King'in romanı 'O'dan uyarlanan aynı adlı film, sinemada da büyük başarı yakalaşmıştı. Dizi projesinin de geleceği açıklanan yapımda aranan palyaço tanıdık bir isim oldu. Filmlerde de karşımıza çıkan Bill Skarsgard.

Kültür Sanat 2 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
'O' filmindeki oyunculuğuyla Bill Skarsgard büyük beğeni toplamıştı.

Aranan palyaço bulundu. Bill Skarsgård, Pennywise rolüne geri dönüyor. Üstelik bu kez bir diziyle. Daha önce iki ‘O’ filminde Pennywise karakterine hayat veren oyuncu, Stephen King uyarlamasında beş yıllık bir aranın ardından yeniden yer alacak. Üstelik bu sefer hikâye, Pennywise’ın doğuşunu anlatacak. ‘Welcome to Derry’ adını taşıyan dizinin çekimleri Hollywood’da aylarca devam eden grev nedeniyle ertelenmişti. Ancak aradan geçen sürede yapımın kadrosu da şekillendi. Dizinin 2025’te ekranlara gelmesi hedefleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosu şekillendi

‘Welcome to Derry’de şimdiye kadar açıklanan oyuncular arasında Taylor Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk ve James Remar isimleri yer alıyor. Uzun süredir palyaçonun kim olacağı tartışılırken yapımcılar, film serisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Bill Skarsgard ile el sıkıştı.

Diziye dair merak edilen noktalardan biri de yazar Stephen King’in süreci dahil olup olmayacağıydı. Gelen son bilgilere göre yazar diziye herhangi bir katkı sunmayacak. Senaryoyu Andy Muschietti, Barbara Muschietti ve Jason Fuchs yazacak. Dizinin yönetmen koltuğundaki isimse senaryoda da adı olan Andy Muschietti.

Özgün işlerin oyuncusuydu: Ahmet Uğurlu veda ettiÖzgün işlerin oyuncusuydu: Ahmet Uğurlu veda etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.