Çöpte bulunan Friends senaryosu açık artırmada satılacak

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry ve Matt LeBlanc... Milyonlarca insan onları Friends ile tanıdı. Bu efsane dizisinin senaryosu ise yıllar sonra tesadüfen bir çöplükte bulundu.

Kültür Sanat 13 Ocak 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry ve Matt LeBlanc, Friends'in başrollerini paylaşıyordu.

1990’lı yılların kült yapımlarından ‘Friends’ dizisinin senaryosu 1998 yılında bir çöplükte bulunmuştu. Londra’da tesadüfen bulunan senaryo, dizinin dördüncü sezonunun finaline aitti. Şimdi o senaryo açık artırmaya çıkıyor. Hanson Ross adlı müzayede evi, 26 yıl önce bulunan senaryoyu satacak. 12 Ocak tarihinde yeni alıcısın olacak.

Friends 236 bölüm boyunca izleyiciyle buluştu

‘Friends’ dizisinin çekildiği Fountain stüdyolarında bulunan senaryo için müzayede evi tarafından yapılan açıklamada “Senaryo umarız dizinin bir hayranına gider” ifadelerine yer verildi. Çöplükte tesadüfen bulunan dördüncü sezonun finaline ait senaryonun 1000 dolara yeni sahibini bulması bekleniyor.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry ve Matt LeBlanc’ın başrolünde yer aldığı ‘Friends’, 22 Eylül 1994 ile 6 Mayıs 2004 tarihleri arasında 10 sezon boyunca ekrana geldi. New York Manhattan’da yaşayan bir grup arkadaşın hayatı üzerinde dönen dizi 236 bölüm boyunca izleyiciyle buluştu.

Friends'in 'takıldığı' Central Perk bugün açılıyor: Matthew Perry anılacakFriends’in ‘takıldığı’ Central Perk bugün açılıyor: Matthew Perry anılacak

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.