David Beckham sağ olsun, Spice Girls yeniden bir arada

'Wannabe’, ‘Viva Forever’, ‘Spice up Your Live’ gibi unutulmaz şarkılara imza atan Spice Girls'ün beş üyesi yıllar sonra bir araya geldi. Ancak yeni bir proje için değil grup üyesi Victoria Beckham'ın 50. doğum günü vesilesiyle...

Kültür Sanat 22 Nisan 2024
Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner ve Melanie Chisholm… ‘Wannabe’, ‘Viva Forever’, ‘Spice up Your Live’ gibi unutulmaz şarkılara imza atan Spice Girls’ün beş üyesi yeniden bir araya geldi. Hayal kırıklığı yaratmayalım, yeni bir albüm ya da proje için değil; grup üyelerinden Victoria Beckham’ın 50. doğum gününü kutlamak için… Grup Londra’daki bir partide bir araya gelip meşhur şarkıları ‘Stop’u seslendirdi. Victoria Beckham’ın eşi futbolcu David Beckham da bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Partiye Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley ve Gordon Ramsay gibi ünlüler de katıldı. Beckham ailesi tam kadro partideydi. Victoria Beckham yakın zamanda yaşadığı bir sakatlık nedeniyle partiye koltuk değnekleriyle katıldı.

1994 yılında tamamı kadın müzisyenlerden oluşan Spice Girls ilk şarkılarını 1996’da yayınlamıştı.

Geri Halliwell 1998’de Spice Girls’ten ayrıldı ve grup sonunda 2001’de dağıldı. Ancak 2007’de turlar ve 2012’de Londra Olimpiyatları kapanış törenindeki performans için yeniden bir araya geldi. 2019’da bir Avrupa turu yapıldı, ancak bu kez de Victoria Beckham yoktu. David Beckham’ın paylaşımının ardından hayranlar yeniden umutlandı.

Herkes David Beckham’a bu gönderi için teşekkür etti. “David sen oradaki en iyi sosyal medya yöneticisisin, insanlara içerik verdiğin için teşekkür ederim” yazanlar da vardı, “Tüm gezegenin beklediği an” diyenler de… Grup yeniden bir araya gelip hayranların hayallerini gerçekleştirir mi bilinmez, ancak David Beckham Spice Girls’ün yakınında olsa iyi olur…

Spice Girls’den Mel C: 1997’de İstanbul’da tacize uğradımSpice Girls’den Mel C: 1997’de İstanbul’da tacize uğradım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.