Deadpool ve Wolverine güç birliği için takvimler işaretlenebilir

Başrollerini Ryan Reynolds ve Hugh Jackman paylaştığı 'Deadpool' serisinin üçüncü filminden haber geldi. 26 Temmuz'da vizyona girecek filmden bir de fragman paylaşıldı.

Kültür Sanat 13 Şubat 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
'Deadpool & Wolverine' filmi, 26 Temmuz'da sinemalarda vizyona girecek.

Deadpool ve Wolverine yeniden bir arada.

Ryan Reynolds’un başrolde olduğu ‘Deadpool’ serisinin üçüncü filmiyle ilgili detaylar belli oldu. İsmi ‘Deadpool & Wolverine’ olarak duyurulan filmden bir fragman da paylaşıldı.

Shawn Levy’nin yönettiği filmde Reynolds bir kere daha başrolü üstlenecek. Ancak filmin en büyük sürprizi Hugh Jackman’ın oynadığı Wolverine/Logan karakteri olacak. Sürpriz diyoruz zira Jackman, X-Men’in 2000 yapımında Wolverine rolünü oynamış ve Wolverine filmlerinde bunu defalarca tekrarlamıştı, filmler 2017’de ‘Logan’ın vizyona girmesiyle sona ermişti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marvel Studios (@marvelstudios)

Filmin yayınlanmasından bu yana altı yıl geçti ve Jackman karakterle işinin bittiğini düşünüyordu, ‘The Greatest Showman’, ‘Bad Education’ ve ‘The Son’ gibi diğer projelere geçmişti. Ama Ryan Reynolds ve stüdyo Jackman’i ikna etti, Wolverine yeniden canlandı. Kadroda ayrıca Morena Baccarin, Leslie Uggams, Karan Soni ve Brianna Hildebrand eski rollerine geri dönecek.

Serinin üçüncü filmi ‘Deadpool & Wolverine’ Marvel stüdyolarının bu sene yayınlayacağı tek film olması yönüyle de merakla bekleniyor. Genelde senede iki film yayınlayan stüdyo geçen yılki Hollywood grevinden etkilendiği için yapımlarını ertelemişti.

📌‘Deadpool & Wolverine’ 26 Temmuz’da vizyona girecek. Daha sonra Disney+’da yayınlanacak.

Jennifer Garner 'Deadpool' evrenindeJennifer Garner ‘Deadpool’ evreninde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.