Deniz Türkali ‘bayıldığı’ İstanbul’u anlatacak

10Haber tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar’ın her ay farklı bir isimle gerçekleştirdiği ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ söyleşi serisinin yeni konuğu Deniz Türkali.Oyuncu ve müzisyen Türkali, 'bayıldığı' İstanbul'u ve kentle ilişkisini anlatacak.

Deniz Türkali’nin konuk olacağı ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ sohbeti, 30 Kasım Perşembe, 19.30’da Beyoğlu Metrohan’da. Katılım ücretsiz. 

Kültür Sanat 28 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

10Haber tiyatro eleştirmeni Bahar Çuhadar’ın her ay farklı bir isimle gerçekleştirdiği ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ söyleşi serisinin kasım ayı konuğu sinema ve tiyatro oyuncusu Deniz Türkali.

‘Gece, Melek Ve Bizim Çocuklar’, ‘Eylül Fırtınası’, ‘Kelebek Çıkmazı’ ve ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’nin de aralarında bulunduğu birçok yapımda rol alan Türkali son olarak İstanbul Tiyatro Festivali’nin kapanış oyunu ‘İstanbul Mon Amour/Beyoğlu’nun parçası olan ‘Ah!’ adlı tek kişilik oyunda sahne aldı.

Deniz Türkali’nin konuk olacağı ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ sohbeti, 30 Kasım Perşembe, 19.30’da Metrohan’da.

Deniz Türkali İstanbul’a bayılıyor

İBB Kültür’ün ücretsiz etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ başlıklı söyleşi serisinin ikinci konuğu olacak Türkali, izleyicilerin katılımıyla gerçekleşen canlı sohbette “Ben İstanbul’a bayılıyorum” diye bahsettiği kentle ilişkisini anlatacak.

Ev sahibi Bahar Çuhadar bu söyleşi serisinde; üretimlerinde İstanbul’a ses veren, İstanbul’un nefesinden güç ve ilham alarak üreten sanatçılar ve yazarlarla, katılımcılar karşısında sohbet ediyor. Konuklarıyla; ilham aldıkları ve yarattıklarıyla bir parçası oldukları bu kentin, eserlerindeki yerini konuşuyor. Söyleşinin ikinci kısmında konuğun kentle kişisel bağı ve geçmişi üzerine sohbet ediliyor. Son kısımda konuk yine İstanbul temalı eğlenceli kısa anket sorularını yanıtlıyor.

📌 Deniz Türkali’nin konuk olacağı ‘İstanbul’da Yaşıyor ve Üretiyor’ sohbeti, 30 Kasım Perşembe, 19.30’da Beyoğlu Metrohan’da. Katılım ücretsiz. 

Cumhuriyet ve tiyatro: Sahnede sanatın ve özgürlüğün peşinde 100 yılCumhuriyet ve tiyatro: Sahnede sanatın ve özgürlüğün peşinde 100 yıl

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.