Depp’in en karanlık döneminin otoportresi satışta

Johnny Depp eski eşi Amber Heard ile boşanma sürecinde yaptığı otoportresini satışa çıkarıyor. Depp karanlık ve kafa karıştırıcı bir dönemde, deliliğin beşinci yılı olarak adlandırdığı zamanda yaptığını söylediği 'Five' adlı eserini bin 950 sterlinden satışa sunulacak.

Kültür Sanat 30 Temmuz 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Oyuncu, müzisyen bir de ressam. Lakin Johnny Depp’in ressamlığı son yıllarda kamuoyuna yansıdı. Tıpkı eski eşi Amber Heard’le yaşadığı sıkıntılı günler gibi. Haberimiz de o günlerde yaptığı bir resimle ilgili. Tüm dünyanın canlı yayın gibi izlediği boşanma sürecinde yaptığı otoportresini Depp satışa çıkarıyor.

Johnny Depp amacı para kazanmak değil. Bunun için de resimden elde edeceği gelirin bir kısmını kâr amacı gütmeyen Mental Health America  kurumuna bağışlayacak. Sanatçı o sıkıntılı günlerde yaptığı otoportresini 2015’te Dior parfüm markasının yüzü olduğu sırada Jean-Baptiste Mondino tarafından çekilen bir fotoğraftan ilham alarak resmetmişti.

‘Five’ adlı otoportre 1.950 sterlinden satışa sunulacak. Bu fiyat Depp’in önceki sergilediği eserlerden daha düşük. Depp için otoportresini karanlık ve kafa karıştırıcı bir dönemde, deliliğin beşinci yılı olarak adlandırdığı zamanda yaptığını söylüyor.

Johnny Depp Amber Heard'den tazminatını aldı, sinema için çalışan kurumlara bağışladıJohnny Depp Amber Heard’den tazminatını aldı, sinema için çalışan kurumlara bağışladı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.