Johnny Depp Amber Heard’den tazminatını aldı, sinema için çalışan kurumlara bağışladı

Amber Heard, Johnny Depp'e olan 1 milyon dolarlık tazminatı sigorta şirketi aracılığıyla ödedi. Depp'in parayı nereye harcadığını da öğrendik. 60 yaşındaki oyuncu, parayı sinemaya destek veren beş hayır kurumuna bağışlacak.

Kültür Sanat 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Amber Heard'ın Johnny Depp'e olan milyon dolarlık borcunu ödedi.

Johnny Depp, uzlaşmanın şartlarından biri olarak eski eşi Amber Heard tarafından ödenmesi gereken 1 milyon dolarlık tazminatı aktrisin sigorta şirketinden aldı. Depp ve Heard birbirlerine karşı açtıkları dava ile gündemdeydi. İki taraf da birbirini şiddet uygulamak ve itibarlarına zarar vermekle suçluyordu. Johnny Depp, Heard’ün 2018 yılında aile içi şiddet iddialarını kaleme aldığı Washington Post gazetesindeki yazısı nedeniyle açtığı karalama davasını kazanmıştı. Yeni bilgilere göre Amber Heard’ın Johnny Depp’e olan milyon dolarlık borcu ödedi.

Paul Newman ve Marlon Brando’nun anısına bir saygı duruşu

Ve Depp’in parayı nasıl harcayacağını da biliyoruz. Oyuncuya yakın bir kaynak, 60 yaşındaki oyuncunun ödemeyi kendi seçtiği beş hayır kurumuna bölüştüreceğini ve her birine 200 bin dolar vereceğini söyledi. Depp, parayı Make-A-Film Foundation, The Painted Turtle, Red Feather, Tetiaroa Society ve Amazonia Fund Alliance olmak üzere beş kuruluşa bağışlayacak. Kaynaklar, oyuncunun Painted Turtle ve Tetiaroa Society derneklerini, kahraman diye nitelediği Paul Newman ve Marlon Brando’nun anısına bir saygı duruşu olarak seçtiğini açıkladı. Seçtiği kurumlardan diğeri ise oyunculuk dünyasındaki çocukların dileklerini yerine getiren Make-A-Film. Oyuncu kuruluşla birlikte çalışmış, bir kısa film çekmişti.

2015’te evlenen çift, 2017 yılında boşanma kararı aldı.

Amber Heard de dönüyor

Amber Heard cephesinde de gelişmeler var. Olaylı boşanma davasından sonra İspanya’ya taşındığı ve bir süre dinleneceğini açıklamıştı. Hatta oyunculuğu bıraktığını iddia edenler de vardı. Ancak Heard de nihayet spot ışıklarına dönüyor. Oyuncunun ‘In The Fire’ isimli filmi, Sicilya’da düzenlenen film festivalinde gösterilecek. Yönetmen Conor Allyn ve rol arkadaşı Eduardo Noriego ile prömiyere katılacak Heard, böylece uzun bir süre sonra ilk kez bir etkinlikte görülecek.

Johnny Depp ise büyük dönüşünü başrolünde yer aldığı, 2023 Cannes Film Festivali’nin açılış filmi ‘Jeanne du Barry’ ile yapmıştı. Depp ayrıca Hollywood Vampires grubuyla sahne almaya da devam ediyor. Grubun turne kapsamındaki rotalarından biri de İstanbul’du.

Johnny Depp'li Hollywood Vampires'ın konser geliri depremzedelereJohnny Depp’li Hollywood Vampires’ın konser geliri depremzedelere

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.