Amber Heard’den yeni kararlar: İspanya’ya taşındı, oyunculuğa ara verdi

Amber Heard, eski eşi Johnny Depp ile olaylı boşanma süreci sonrası kendisine yeni bir hayat çizdi. İspanya'ya taşınan Heard, burada çocuğuyla birlikte yaşıyor. Hollywood kariyerine de ara veren ünlü oyuncu bir süre sinemadan uzak kalma kararı aldı.

Kültür Sanat 10 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Amber Heard bir süre İspanya'da yaşayacak.

Eski eşi Johhnny Depp ile dava duruşmaları uzun süre gündemde yer alan Amber Heard, kendisine yeni bir hayat kuruyor. 37 yaşındaki oyuncu bir süre önce İspanya’ya taşındı. Son olarak ‘Aquaman 2’ filminde izleyici karşısına çıkan Amber Heard, İspanya’ya taşınması sonrası bir karar daha aldı. Buna göre Heard, oyunculuğa da ara verdi. İkinci dilinin İspanyolca olması Heard’ün taşınmasındaki kararındaki etkili nedenlerden olurken çocuğuyla gündemden uzak kalabilmek adına bunu tercih ettiği belirtildi.

Amber Heard’e yakın bir gazeteci, oyuncunun İspanya’da yaşamaktan son derece mutlu olduğunu belirtirken gelecekte mutlaka oyunculuğa döneceğini vurguladı. Ancak Heard bu konuda aceleci bir tavır içerisinde olmayacak. Ünlü oyuncuya yakın gazetecinin aktardığına göre Heard, doğru zaman ve doğru projeyi bekliyor.

Kraliyet masalı ‘The Crown’un veda sezonundan ilk görsel geldi: Artık söz Prens William ve Kate Middleton’da

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.