Johnny Depp İngiltere taşrasında bir eve yerleşmiş, orada yaşamaya başlamış

Eski eşi Amber Heard ile çalkantılı ayrılık süreci nedeniyle son yıllarda dünya kamuoyunun gündeminden düşmeyen Amerikalı aktör Johnny Depp, artık İngiltere kırsalındaki evinde sakin bir hayatın tadını çıkarıyor.

Kültür Sanat 26 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Johnny Depp, bir süredir İngiltere'nin güneybatısındaki Somerset kırsalında yaşıyor.

Johnny Depp, yaşadığı Somerset’te yayın yapan yerel bir dergiye verdiği röportajda İngiliz kırsalını, Hollywood’a tercih ettiğini belirtti: “Ben sadece karakteri olan yerleri seviyorum. Farklı yerlerde evlerim var ve hepsi benim için özel bir anlam ifade ediyor. Onlara sadece sahibim demek için sahip değilim. Bu evleri hem özel oldukları için hem de yaşamak için alıyorum.”

Londra’dan arabayla yaklaşık üç buçuk saat uzaklıktaki Somerset’i spot ışıklarından uzak oluşu ve çok daha rahat bir yaşam sürmesine imkan verdiği için sevdiğini belirten 59 yaşındaki oyuncu, “İngilizler soğukkanlı ve sizinle abartmadan selamlaşıyorlar. İnsanların imza veya kısa bir sohbet istekleri hiç sorun değil. Yeter ki ailemle özel zaman geçirdiğimde bunlar olmasın” ifadelerini kullandı.

13 milyon pound değerinde: Sekiz banyosu, 12 odası var

Depp, kalabalıklarla karşılaşmamaktan ve etrafının fotoğraf çektirmek isteyenlerce sarılmamasından memnun olduğunu da ekledi. Karayip Korsanları serisinin yıldızı, bazıları aksini düşünse de utangaç biri olduğunu, bu sebeple mütevazı bir yaşam tarzının kendisine çok daha fazla uyduğunu söyleyip “Sakin bir kır yaşantısı bana iyi geliyor” dedi. Evening Standard’a göre Depp’in 2014’te satın aldığı evin değeri 13 milyon pound. 850 dönümlük bir arazi içindeki evin, 12 yatak odası ve sekiz banyosu bulunuyor.

İstanbul’da konser verecek

Eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı davada aklanan Johnny Depp, son dönemde müzikal projeleriyle ön planda. Alice Cooper, Joe Perry ve Tommy Henriksen ile birlikte kurdukları Hollywood Vampires grupla turlayan Depp, konser için İstanbul’a da geliyor. 2012 yılından bu yana birlikte müzik yapan rüya kadro 10 Haziran 2023 tarihinde Life Park’ta konser verecek.

Olivia Colman, Dickens’in karanlık karakterine hayat veriyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.