Johnny Depp’e bu kez de sözlü taciz suçlaması

Oyuncu Lola Glaudini, Johnny Depp'in 2001 yapımı 'Blow/Beyaz Şeytan' setinde kendisini azarladığını, sözlü olarak taciz ettiğini açıkladı. Depp ise menajeri aracılığıyla suçlamaları reddetti.

Kültür Sanat 21 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Oyuncu Johnny Depp bir kere daha taciz ve şiddet uygulamakla suçlanıyor. Bu kez 2001 yapımı ‘Blow/Beyaz Şeytan’ filmindeki rol arkadaşı oyuncu Lola Glaudini tarafından. Oyuncunun bu yılın başlarında katıldığı bir podcast programındaki açıklamaları yeniden gündeme geldi.

Oyuncu Depp’i sette kendisini sözlü olarak taciz etmekle suçladı, ancak Depp temsilcisi aracılığıyla iddiaları reddetti. Glaudi’nin iddialarına göre bir sahnenin çekimi sırasında güldüğü için Depp kendisine doğru yürüyüp parmak sallayarak şöyle bağırmaya başladı:

“Kim olduğunu sanıyorsun? Kim olduğunu sanıyorsun? Kapa çeneni. Buradayım ve lanet olası repliklerimi söylemeye çalışıyorum. Seni kahrolası aptal. Şimdi o kadar komik değil mi? Şimdi susabilir misin? Şimdi çeneni kapatabilir misin? ”

Glaudini bu olayın setteki ilk gününde gerçekleştiğini, Depp ile daha önce tanışmadığını söyledi ve ekledi: “Bu ilk stüdyo filmimdi, o zamana kadar sadece bağımsız filmler yapmıştım. Ve hayran olduğum yıldızla, birlikte çalışmak için çok heyecanlı olduğum biriyle aynı setteydim ama o gelip yüzüme bağırdı. Tek düşündüğüm, kendime ‘Ağlama, ağlama, ağlama’ telkini yapmak oldu.”

Özür olmayan özür

Oyuncu Depp’in daha sonra yanına geldiğini ve “özür niteliği taşımayan özür” dilediğini söyledi: “Yanıma geldi ve bana ‘Biliyorsun, az önce karakterimde kalmaya çalıştım. Boston aksanı yapıyorum ve gerçekten beni rahatsız ediyor. Bu yüzden biraz gerginim ve olur böyle şeyler. Bu yüzden sadece emin olmak istedim, her şey yolunda mı?'”

Glaudini de olayı uzatmamış: “Sadece baktım ve ‘Ne dediğini bilmiyorum? Tabii ki, ne hakkında konuşuyorsun? Tamamen iyiyiz’ dedim. Çünkü babam ‘Seni ağlattıklarını gösterme’ diye öğütlemişti.”

Glaudini’nin bu açıklamasının ardından Depp cephesinden cevap geldi. Oyuncunun menajeri Deadline’a şunları söyledi: “Johnny her zaman oyuncu ve ekiple iyi çalışma ilişkilerine öncelik verir. Ayrıca bu anlatılanlar o sırada sette olan diğer çalışanların hatırladığından büyük ölçüde farklı.”

Johnny Depp, Prens bin Salman'a Cemal Kaşıkçı'yı sormuşJohnny Depp, Prens bin Salman’a Cemal Kaşıkçı’yı sormuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.