Hollywood Vampires İstanbul’u sallayacak

Hollywood Vampires bu hafta sonuna damga vurmaya hazırlanıyor. Ünlü dj Monolink'in performansı da kaçırılmaması gereken etkinlikler arasında. Melek Mosso ve Gökhan Türkmen ise iki akşam da farklı mekânlarda hayranlarıyla buluşacak.

Kültür Sanat 9 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Hollywoof Vampires (soldan sağa) Joe Perry, Alice Cooper, Johhny Depp ve Tommy Henriksen.

Hollywood Vampires bu hafta sonuna damgasını vuracak. Kentte rock fırtınası esecek. Rock dünyasının efsanevi ismi Alice Cooper, Aerosmith’in gitaristi Joe Perry, Tommy Henriksen ve Hollywood’un yıldız ismi Johnny Depp’ten oluşan grup, yarın akşam İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Life Park’ta gerçekleşecek olan konsere ilgi büyük.

Hollywood Vampires nihayet İstanbul’da

Hollywood Vampires, ilk olarak planlandığı üzere 2020’de İstanbullu müzikseverlerle buluşacaktı. Ancak oandemi nedeniyle bu buluşma üç yıl beklemek zorunda kaldı. Yıldız isimlerden oluşan topluluk büyük bekleyişin ardından yarın akşam İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Life Park’taki konserde David Bowie ve Led Zeppelin gibi efsanelerden dinlemeye alıştığımız rock klasiklerini bir diğer yaşayan efsane Alice Cooper’ın sesinden duyacağız.

Melek Mosso her iki kıtada

Son dönemin popüler solisti Melek Mosso hem cuma hem de cumartesi akşamı iki farklı mekânda hayranlarıyla buluşacak. Benzeri bir performans grafiğini Türk pop müziğinin sevilen ismi Gökhan Türkmen de sergileyecek.  Melek Mosso, son dönemde yoğun konser temposuyla dikkat çekiyor. Dün akşam Kuruçeşme Arena’da konser veren ünlü solist bu akşam Jolly Joker Kartal İstMarina’da sahne alacak. Tükenmeyen temposuyla Melek Mosso yarın akşam da Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Jolly Joker Kıyı İstanbul’da konser verecek. Bir yıl önce yayınladığı ‘Hayatım Kaymış’ şarkısı Spotify ve YouTube’da milyonlarca kez dinleyip izlenen Melek Mosso yaz aylarında dikkat çeken konserlere imza atmaya devam edecek gibi.

Bahardan yaza sıcaklıklar itibarıyla da geçtiğimiz şu günlerde, mevsimin vazgeçilmezi açık hava festivallerinde ise Wolfest ve İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi Finali organizasyonu kapsamında Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek konserler de haftanın konser rotasında yer alıyor.

İstanbul’da bu hafta sonu düzenlenecek en dikkat çekici etkinliklerden biri Wolfest. Bugün ve yarın şehrin Avrupa yakasının kuzeyinde Kilyos kıyılarında düzenlenecek olan festivalde aralarında Can Bonomo, Bedük, Evdeki Saat ve Deniz Sipahi’nin yer aldığı isimler Kumköy mevkiinde kamplı festivalde müzik ve doğaseverlerle buluşacak.

Oceanvs Orientalis ile Doğu-Batı sentezi

Türkiye’de elektronik müziğin önemli temsilcilerinden Oceanvs Orientalis, bir süredir sessizdi. Müzisyen Şafak Özkütle’nin 2011’den bu yana sürdürdüğü projesi olan Oceanvs Orientalis, melodik senteziyle Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Doğu ve Batı’yı en azından müziğinde buluşturan Oceanvs Orientalis bu akşam Salon İKSV’de müzikseverlerle hasret giderecek. Bu vesilyele sizi, Şafak Özkütle’nin İsmail Tunçbilek ile kaydettikleri bu unutulmaz performansla baş başa bırakıyoruz.

Monolink Uniq Hall’da

Alman müzisyen Monolink, kısa bir aranın ardından yeniden İstanbul’da. 2022’nin sonbaharında Volkswagen Arena’da konser veren Monolink, yarın akşam bu kez Maxiumum Uniq Hall’da elektronik müzikseverlerle buluşacak. Alışılmış elektronik sesleri Erik Satie gibi klasik müzik bestecilerinin müzikleriyle birleştren Monolink, Dj Tiesto’nun ardından bu türle bu denli yakın ilişki kuran bir diğer isim oldu.

Martha Argerich: Piyanonun yaşayan efsanesiMartha Argerich: Piyanonun yaşayan efsanesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.