Depremde 17 yakınını kaybeden Karsu bayramda Hatay’daydı

Hollanda'da yaşayan Karsu depremde 17 akrabasını kaybetmişti. Yardık kampanyalarına katılan Karsu bayramı Hayat'da geçirdi. Müzisyen hem evinin enkazından görüntü paylaştı hem de akrabalarıyla ve Hataylılarla bayramlaşıp onlara moral vermeye çalıştı.

Kültür Sanat 1 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ilde ağır yıkımlara neden oldu. Hollanda’da yaşayan ünlü şarkıcı Karsu, depremden en fazla etkilenen illerin başında gelen Hatay’da yaşayan 17 akrabasını kaybetti. Yaraların sarılmaya çalıştığı Hatay’a bayram ziyaretine giden Karsu, yıkılan evinin enkazını paylaştı.

Şubat ayında meydana gelen depremde Hatay’da yaşayan 17 akrabasını kaybeden ünlü şarkıcı Karsu, beş ay sonra bölgeye gitti.

Depremin ardından hem yurtdışında hem yurtiçinde yardım kampanyalarına katılan Karsu, Hatay ziyaretinde akrabalarıyla bayramlaştı onlara moral verdi. Yıkılan evlerin enkazında dolaşan şarkıcı, depremden kurtulan ailesiyle uzun uzun zaman geçirdi. Karsu, yapılan yardım kampanyalarına katılmayı da ihmal etmedi. Şarkıcı, aynı zamanda Hatay’da karşılaştığı hayranlarıyla zaman geçirerek şarkı söyledi.

Uzun Çarşı’nın bir yanında enkaz, bir yanında bayram telaşıUzun Çarşı’nın bir yanında enkaz, bir yanında bayram telaşı

Öte yandan Karsu’nun 2018 yılında çektiği görüntülerle şimdiki enkazları paylaşması herkesi derinden etkiledi.  Karsu, kuzenleriyle Hatay usulü çiğköfte de yapmayı ihmal etmedi.

Karsu’nun 2018 yılında çektiği görüntülerle şimdiki enkazları paylaşması herkesi derinden etkiledi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.