Dua Lipa, Superman ile aynı filmde

Müzisyen Dua Lipa, bu kez başrolde. 2023'ün sonlarında yayınladığı 'Houdini' şarkısıyla büyük beğeni toplayan şarkıcı başrolünü Henry Cavill ile paylaştığı 'Argylle' filmiyle seyirici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kültür Sanat 27 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Dua Lipa'nın ilk başrol denemesi 'Argylle'den bir kare.

Onu sinemada ilk kez ‘Barbie’ filminde Margot Robbie’ye el sallarken görmüştük. Dua Lipa 2023’ün hasılat rekortmeni filmde küçük bir rol almasının yanı sıra ‘Dancing the Night’ şarkısını da seslendiren müzisyen bu kez çok daha iddialı. Yeni bir meydan okumayla karşımıza çıkan müzisyen, yakında gösterime girecek ‘Argylle’ filmde rol alıyor. Üstelik Superman Henry Cavill başta olmak üzere pek çok yıldızla.

2 Şubat’ta gösterime girecek casus filmi ‘Argylle’de Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Sam Rockwell, ve Samuel L. Jackson gibi önemli isimler yer alıyor. Matthew Vaughn’un yönettiği film, dünyayı dolaşan casus Argylle’ın maceralarına odaklanıyor. Son olarak 2021 yapımı ‘King’s Man’i yöneten Vaughn’un yeni filminde  ‘Barbie’ye kıyısla çok daha uzun rol süresiyle karşımıza çıkacak Dua Lipa, galada da tüm ilgiyi üzeirnde toplamayı başardı.

Dua Lipa yeni şarkısıyla da geliyor

Spotify verilerine göre dünyanın en çok dinlenen 10 müzisyeninden biri olan Dua Lipa Warner Music tarafından yayınlanan ‘Be the One’ kısa sürede büyük bir çıkış yakalamıştı. Son olarak geçen yıl ‘Houdini’ adlı teklisini yayınlayan Kosova asıllı şarkıcı, yakında dinlyeicilerle buluşturacağı yeni şarkısı ‘Training Season’ı da duyurdu. Bu yll çıkacağı duyurulan albümün ikinci habercisi olan şarkı 15 Şubat’ta tüm dijital platformlarda yerini alacak. Londra doğumlu müzisyen hem yeni filmi hem yeni şarkısıyla oldukça hareketli bir şubat ayı geçirecek.

Bir ulusun medar-ı iftiharı Dua Lipa, 'Houdini' ile karşımızdaBir ulusun medar-ı iftiharı Dua Lipa, ‘Houdini’ ile karşımızda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.