Dua Lipa yeni şarkısıyla pistlere dönüyor

Dua Lipa cephesinden yeni havadisler var. Kosova kökenli 28 yaşındaki müzisyen 9 Kasım'da yayınlayacağı yeni şarkısı 'Houdini'yi dikkat çekici bir görselle duyurdu. Bir süre önce Instagram profilindeki tüm fotoğraflarını silen Lipa'nın geri dönüşü de bir hayli sansasyonel oldu.

Kültür Sanat 5 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Dua Lipa'nın yeni teklisinin kapak fotoğrafı da oldukça dikkat çekici.

Dua Lipa heyecan yaratan yeni şarkısını duyurdu. Birkaç hafta önce sosyal medya hesabından tüm fotoğraflarını kaldıran müzisyen, yine aynı mecradan yeni teklisinin müjdesini verdi. Üstelik oldukça şehvetli bir görselle. 28 yaşındaki Kosova kökenli müzisyen, 9 Kasım’da yayınlayacağı ‘Houdini’nin ardından yeni albümünü de dinleyiciyle buluşturacak. Yeni albüm hakkında şimdilik bildiğimiz bilgi kırıntıları, bunun 70’lerden esintiler taşıyan bir çalışma olduğundan fazlası değil.

Dua Lipa bunu hep yapıyor

2020 yılında yayınladığı ‘Future Nostalgia’ sonrası sessizliğini koruyan Dua Lipa’nın yeni albümünün yayınlanma tarihi şimdilik bilinmiyor. Hâl böyle olunca müzisyenin sadık dinleyici kitlesi eldeki tek veri olan ‘Houdini’ teklisini odaklandı. Instagram’da yaklaşık 89 milyon takipçisi bulunan Kosova kökenli müzisyen, daha önce de yeni şarkılarını duyurmadan önce profilindeki tüm fotoğrafları kaldırmıştı. Bu da dinleyiciler arasında bir nevi yeni bir başlangıç veya tazelik yorumlarını da beraberinde getiriyor.

Kosova’nın başkenti Priştine’de uluslararası yıldızların katıldığı Sunny Hill ile son birkaç yıldır Balkanların en iddialı festivaline imza atan 28 yaşındaki yıldız isim bir süredir BBC için podcast içerikler de üretmekte. Her bölümde yeni bir konuğun katıldığı programda Elton John, Riz Ahmad, Amanda Feilding, Blackpink’den Jennie, ünlü İspanyol yönetmen Pedro Almadovar, filminde rol aldığı Greta Gerwig, Mo Farah gibi isimleri konuk ettiği programıyla dikkat çeken müzisyen, bu yayınını üç sezondur sürdürüyor.

Taylor Swift artık kendi rekorlarını kırıyorTaylor Swift artık kendi rekorlarını kırıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.