Dua Lipa’dan Barbie esintileri

Dua Lipa, katıldığı bir davette giydiği metalik pembe elbiseyle Barbie fenomoninin bir parçası oldu. Kıyafeti büyük beğeni toplayan Kosova asıllı 27 yaşındaki müzisyen, film için seslendirdiği 'Dance the Night' şarkısıyla da dünyanın pek çok ülkesindeki müzik listelerinde zirveye yerleşti.

Kültür Sanat 6 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Dua Lipa, Barbie kıyafetiyle büyük beğeni topladı.

Dua Lipa, kariyerinin altın çağını yaşıyor. Spotify verilerine göre tüm dünyada en çok dinlenen yedinci müzisyen olan Kosova kökenli müzisyen, Barbie filminin yakaladığı büyük popülariteden de üzerine düşen payı alıyor. Metalik pembe elbisesiyle katıldığı davette büyük beğeni toplayan müzisyen adeta gecenin yıldızı oldu. Fotoğrafçılara poz veren 27 yaşındaki müzisyen film için seslendirdiği ‘Dance the Night’ şarkısının dünya çapında yakaladığı başarının da tadını çıkarıyor. ‘Barbie’ soundtrack albümünün çıkış parçası olan şarkı başta Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde iki haftadır zirveye demir atmış durumda.

Instagram’da yaklaşık 90 milyon takipçisi bulunan Dua Lipa, Barbie’den esintiler taşıyan metalik pembe elbisesiyle çektirdiği fotoğrafları hesabında paylaştı. Önümüzdeki pazartesi günü bir milyar dolarlık gişe hasılatına ulaşması beklenen ‘Barbie’ filminde küçük bir rol de alan Kosova asıllı müzisyen seslendirdiği ‘Dance the Night’ şarkısı Spotify’da yaklaşık 200 milyon kez dinlendi.

Şu sıralar başarıdan başarıya koşan bir profil çizen Dua Lipa cephesinde her şey bu denli tozpembe olmayabilir. 27 yaşındaki yıldız isimin bir yandan da başı telif davasıyla dertte. En beğenilen şarkılarından biri olan ‘Levitating’ için yapılan bir düzenlemeyi izinsiz kullanan müzisyene 20 milyon dolarlık telif davası açıldı.

Dua Lipa’nın 2020 yılında yayınladığı ‘Future Nostalgia’ albümünde yer alan ve Spotify’de şu ana kadar 1 milyar 815 milyon kez dinlenen ‘Levitating’in izinsiz kullanıldığı iddia eden yapımcı Bosko Kante, izinsiz kullanım nedeniyle müzisyen aleyhinde tazminat davası açtı.

Kylie Minogue: Beni Margot Robbie canlandırsınKylie Minogue: Beni Margot Robbie canlandırsın

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.