Beklenen haber geldi. ‘Dune: Prophecy’ kasımda BluTV’de

'Dune' serisinin bir uzantısı olan altı bölümlük 'Dune: Prophecy' için gerisayım devam ediyor. Merakla beklenen HBO yapımı dizi kasım ayında BluTV'de yayınlanacak.

Kültür Sanat 21 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

‘Dune’ tutkunları sevindirecek haber geldi. Frank Herbert’in yarattığı evrende geçecek yeni bir hikâye kasımda BluTV’de yayınlanacak. ‘Dune: Prophecy’nin resmi duyurusunu yapan HBO, dizinin yeni teaserını da izleyiciyle buluşturdu. Paul Atreides’in yükselişinden 10.000 yıl öncesinden ‘Dune: Prophecy’ iki Harkonnen kız kardeşin insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle savaşmasını ve Bene Gesserit olarak bilinecek efsanevi tarikatı kurmasını konu alıyor.

Bir ‘Dune’ uyarlaması daha

Brian Herbert ve Kevin J. Anderson tarafından kaleme alınan ‘Sisterhood of Dune’ romanından esinlenilerek hazırlanan dizinin kadrosunda Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Jihae, Tabu, Charithra Chandran, Jessica Barden, Emma Canning ve Yerin Ha yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Max ve Legendary Television ortaklaşa üstlenirken, Legendary aynı zamanda ilki altı Oscar Ödülü kazanan ve eleştirmenlerin beğenisini kazanan iki bölümden oluşan film serisinin de yapımcılığını üstleniyor.

Çellonun yıldızı Hauser: Türkçe şarkılardan oluşan bir albüm yapabilirimÇellonun yıldızı Hauser: Türkçe şarkılardan oluşan bir albüm yapabilirim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.