Dünyanın merakla beklediği ‘The Idol’ için geri sayım

Dünyanın merakla beklediği yılın en iddialı dizilerinden 'The Idol'ın yayın tarihi belli oldu. Liliy Rose Depp ve The Weeknd'in başrolünde yer aldığı dizi 4 Haziran'da HBO'da yayınlanacak sonra da Blu TV'de seyirci karşısına çıkacak.

Kültür Sanat 20 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Lily Rose Depp 'The Idol'da genç bir yıldızı canlandırıyor.

Başrollerini Lily Rose-Depp ve Abel Tesfaye nam-ı diğer The Weeknd’in paylaştığı ‘The Idol’ için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. HBO merakla beklenen dizinin yayın tarihini de açıkladı. İlk bölümünü 4 Haziran’da yayınlayacağı dizi, Türkiye’de de Blu TV’de izleyiciyle buluşacak. Dünya genelinde tartışma yaratan ‘Euphoria’ dizisinin yaratıcısı Sam Levinson’ın yeni projesi olan ‘The Idol’ın fragmanı da izleyiciyle buluştu.

2023’ün en çok ses getiren yapımlarından olan ‘The Idol’, yükselen bir pop yıldızı Jocelyn ile romantik bir ilişkiye girdiği akıl hocası Tedros’un hikayesini konu alıyor. Pop kültürünün en uç noktalarını ekrana getirecek olan dizi şov dünyasının ihtişamlı atmosferini izleyicilerle buluşturmayı vaat ediyor. ‘The Idol’ Amerika’daki yayınının ardından sadece BluTV’de Türkiye’deki izleyiclerle buluşacak.

Kariyerin en parlak günlerini yaşayan The Weeknd’in bu ilk oyunculuk deneyimindeki performansı da büyük merak konusu. Öte yandan Vanessa Paradis ve Johnny Depp’in kızı Lily Rose Depp de 2019 yapımı ‘Kral’ dizi sonrası yeniden iddialı bir projeyle karşımızda olacak.

The Weeknd dünyanın en popüler şarkıcısı oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.