Dwayne Johnson aksiyondan sıkıldı, biraz da prestijli film istiyor

Eski profesyonel güreşçi ve oyuncu Dwayne Johnson kariyerini daha farklı şekillendirmek istiyor. Aksiyon filmlerinin oyuncusu, mücadeleye ve acıya odaklanan filmler yapmak istediğini söylüyor.

Kültür Sanat 8 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Aksiyon filmlerinin oyuncusu, "Kariyerimin, anlamlı filmler yapmak istediğim noktasındayım" dedi.

The Rockring adıyla bilinen eski profesyonel güreşçi Dwayne Johnson ‘Hızlı ve Öfkeli’, ‘Akrep Kral’ ve ‘Black Adam’ yapımlarıyla aksiyon filmlerinin aranan ismi. Ancak oyuncu kariyerini farklı şekillendirmek istiyor. Aksiyon filmlerinin oyuncusu mücadeleye ve acıya odaklanan filmler yapmak, daha dramatik rollere odaklanmak istediğini söyledi:

“Kariyerimde kendimi geçmişte zorlamadığım şekillerde zorlamak istediğim bir noktadayım. Kariyerimin anlamlı, insanlığa eğilen, mücadeleye ve acıya eğilen filmler yapmak istediğim noktasındayım.”

‘Kariyerimde daha fazlasını istediğim bir noktadayım’

Oyuncu kariyerinde yeni bir yol çizmek istediğini söylese de gişe canavarı yapımları tamamen arkasında bırakmayı da düşünmediğini de açıkladı:

“Bu söylediklerim büyük, herkese hitap eden filmlerden vazgeçmek anlamına gelmediğine açıklık getirmek istiyorum. Bu filmleri yapmayı seviyorum, bu türün muazzam bir değeri ve önemi var… Ama bunların zamanı ve yeri var. Kariyerimde daha fazlasını istediğim bir noktadayım.”

Kısa süre önce ‘The Smashing Machine’de sokak dövüşü olarak bilinen MMA dövüşçüsü ve UFC’nin önde gelen ismi Mark Kerr’i canlandıracağı duyurulmuştu. Film ‘Uncut Gems’in senaristi ve yönetmeni Benny Safdie tarafından yazılıp yönetilecek.

Johnson yeni projesi hakkında da Variety’e konuştu, Benny Safdie ile birlikte çalışmayı anlattı: “Benny ham ve gerçek hikayeler, özgün ve zaman zaman rahatsız edici ve çarpıcı karakterler söz konusu olduğunda sınırları zorlamaya devam ediyor.”

Yapım şirketi A24 The Smashing Machine’i Johnson’ın “şimdiye kadarki en çarpıcı projesi ve rolü” diye tanıtıyor.

O şimdi en çok kazanan aktör: Dwayne Johnson zirvedeO şimdi en çok kazanan aktör: Dwayne Johnson zirvede

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.