O şimdi en çok kazanan aktör: Dwayne Johnson zirvede

Dwayne Johnson, kazancıyla zirvede yer almayı sürdüyor. 'Red One' filminin başrolü için 50 milyon dolar alan yıldız oyuncu, daha önce Robert Downey Jr.'a ait olan rekoru da kırmış oldu.

Kültür Sanat 20 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Dwayne Johnson sosyal medyada da zirvede. Hollywood yıldızını Instagram'da 385 milyon kişi takip ediyor.

Dwayne Johnson yeni bir rekora imza attı. ‘Red One’ filminde başrol karşılığı 50 milyon dolar alan Amerikalı aktör, en çok kazanan oyuncu unvanının da sahibi oldu ve Hollywood tarihine geçti. Johnson halihazırda kişisel servetiyle de zirvede yer alıyor.Rekorun bir önceki sahibi ‘Captain America: Civil War’daki rolüyle Robert Downey Jr’dı. Aktör, 2024’te Disney yapımı ‘Moana’ filmiyle de izleyicinin karşısına çıkacak.

Dwayne Johnson en çok kazananlar listesinde

Dwayne Johnson, başrolünü Chris Evans, Kiernan Shipka ve J.K Simmons ile paylaştığı ‘Red One’ ile 2023’ün sonlarında doğru izleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Jake Kasdan’ın yönettiği filmden aldığı ücretle Hollywood yıldızı bir süre kırılması zor bir rekorun sahibi oldu. Amerikalı aktör daha önce de dünyanın en çok kazanan oyuncuları listelerinde yer alıyordu.

51 yaşındaki Dwayne Johnson, Netflix yapımı ‘Red Notice’ filminden de 23.5 milyon dolar kazanmıştı. Uzun yıllar Amerikan güreşçisi olarak minderde mücadele veren yıldız oyuncu, burada yakaladığı popülaritesini Hollywood yapımalarında da sürdürüyor. ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisiyle özdeşleşen aktör, 2017 yapımı ‘Jumanji: Vahşi Orman’daki oyunculuğuyla da dikkat çekmişti. 1996 yılında bşaladığı güreş kariyerini 2004’te bırakıp sinema dünyasına geçen ünlü isim, her yıl ortalama üç yapımda rol alıyor.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra çeşitli yatırımları da bulunan Dwayne Johnson’ın gelirinin 800 milyon dolar seviyesinde olduğu tahmin ediliyor. Bu da yıldız ismi Tom Cruise, Vin Diesel, Brad Pitt, Chris Hemsworth ve Robert Downey Jr gibi rakiplerini geride bırakarakdünyanın en çok kazanan oyuncuları listesinde zirveye taşıyor. Hollywood’un ünlü ismi

Robert Downey Jr. kariyerinin en önemli filmlerini açıkladı: Hayır, 'Iron Man' değilRobert Downey Jr. kariyerinin en önemli filmlerini açıkladı: Hayır, ‘Iron Man’ değil

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.