Ed Sheeran büfecide çalışmaya başladı

Ed Sheeran, Chicago'daki bir sosisçide çalışırken görüntülendi. Hafta sonu boyunca kentin en ünlü fast food mağazasında çalışan Sheeran, aynı mekânda çalışan hayranları tarafından görüntülendi. Sheeran önceki hafta Chicago'da verdiği konserlerde katılımcı rekoru kırmıştı.

Kültür Sanat 1 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Ed Sheeran mayıs ayında yedinci albümü 'Substract'ı dinleyicilerle buluşturmuştu.

Başlığı doğru okudunuz. Dünyanın en çok dinlenen, albüm satışlarının neredeyse dibe vurduğu günümüzde buna direnebilen birkaç isimden biri olan Ed Sheeran, Chicago’da faaliyet gösteren bir fast food dükkanında çalışırken görüntülendi. Hot dog olarak adlandırılan bizdeki sosisli sandviçiyle ünlü işletmede çalışan İngiliz müzisyen hayranları tarafından görüntülendi. Mekân, müşterilerine kaba tavırlarıyla ünlenen bir yer. Burası aynı zamanda, tuhaf olsa da kimi müşterilerin sırf kendilerine kötü davranıldığını görmek için gitmeyi tercih ettiği bir fast food dükkânı.

32 yaşındaki Ed Sheeran hafta sonu boyunca ünlü sosisli sandviç dükkanını ziyaret ederek hayranlarına belirli saatlerde yemek servisi yaptı. Dünyanın en çok kazanan müzisyenlerinden biri olan İngiliz şarkıcının burada çalışması elbette bir iflas ya da gözden düşüp hayatını yeniden kurma çabasıyla ilgili değil. Duygusal olarak oldıkça kötü bir dönemi geride bırakmayı çalışan sanatçının en azından ekonomik olarak en azından şu sıralar bir sorun yaşaması pek olası değil.

Ed Sheeran’ın hafta sonu boyunca Chicago’daki büfede çalıştığını, burada görevli olan bir çalışan sosyal medya hesabından duyurdu. Heyecanını gizleyemeyen büfe görevlisi, ünlü müzisyeni iki gün boyunca mekânda ağırlayacaklarını duyurdu. Aynı çalışan paylaştığı sosyal medya iletisinde ödüllü müzisyenden “çenesini kapatıp daha hızlı çalışmasını” da istedi. The Wiener’s Circle adlı mekân sosyal medya hesabında İngiliz müzisyenin fotoğrafını paylaşıp “en yeni stajyerimiz” notunu düştü.

İngiliz müzisyen, geçen hafta Chicago’da verdiği konserlerle kariyerin izleyici rekorunu kırmıştı. Performansının bir bölümünde sahnede Eminem’i de ağırlayan Ed Sheeran’ın hafta sonu boyunca fast food satan dükkanda çalışması hem kentte hem de dünya genelindeki hayranları arasında dikkat çekti. Ünlü müzisyenler arasında son dönemde bir furyaya dönüşen bu faaliyeti geçen hafta Lana Del Rey de bir wafflecıda gerçekleştirmişti.

Ed Sheeran en çok dinlenen müzisyen olmaya devam ediyorEd Sheeran en çok dinlenen müzisyen olmaya devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.