Eddie Redmayne ‘Çakalın Günü’yle servet kazanacak: Bölüm başı 1 milyon sterlin

Oscarlı oyuncu Eddie Redmayne, 1973 yapımı gerilim filmi 'Çakalın Günü'nün uyarlamasıyla televizyona konuk oluyor. 10 bölümlük dizide Jackal olarak bilinen suikastçıyı canlandıracak oyuncu bölüm başı 1 milyon sterlin kazanacak.

Kültür Sanat 31 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Eddie Redmayne. Fotoğraf.

‘Danimarkalı Kız’, ‘Her Şeyin Teorisi’ ve ‘Fantastik Canavarlar’ yapımlarındaki rolleriyle bilinen İngiliz aktör Eddie Redmayne yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun yeni projesi ‘The Day Of The Jackal/Çakalın Günü’ adlı dizi aslında 1973 yapımı gerilim türündeki ‘The Day of the Jackal/Çakalın Günü’ filminin uyarlaması.

Proje oyuncunun ekranlara geri dönmesiyle gündeme gelse de konuşulan esas konu başka. Yeni dizisi Redmayne’e servet kazandıracak. ‘Her Şeyin Teorisi’ filmindeki Stephen Hawking rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı kazanan oyuncu bölüm başına 45 milyon TL (1 milyon sterlin) ücret alacak. 10 bölümlük dizide Redmayne, ilk olarak 1973 yapımı klasik filmde Edward Fox tarafından canlandırılan Jackal olarak bilinen yalnız suikastçıyı canlandıracak.

Kanalın en pahalı projesi

Captain Marvel oyuncusu Lashana Lynch’in de yer aldığı dizi bütçesiyle de gündemde. Zira yalnızca Eddie Redmayne’nin bölüm başı ücreti değil, projenin genel maliyeti de yüksek. Bütçesi 100 milyon sterlin olarak belirlenen dizi, yayınlanacağı Sky TV’nin bugüne kadarki en pahalı dizisi olma özelliği taşıyor.

Aslen Frederick Forsyth’in romanından uyarlanan hikaye, Fransız cumhurbaşkanı Charles de Gaulle’ü öldürmek için tutulan eğitimli bir katilin hikayesini anlatıyor. Dizi, 7 Kasım 2024’te yayınlanmaya başlayacak. Türkiye’de hangi platformda izleyicilere sunulacağı ise henüz netleşmiş değil.

Kötülüğün sıradanlığına karşı güç yüzüklerinizi takın!Kötülüğün sıradanlığına karşı güç yüzüklerinizi takın!

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler