Efsane dönüyor: Cappadox yıllar sonra yeniden Kapadokya’da

Düzenlendiği dönem büyük ilgi gören ve Kapadokya'nın kültür sanat yaşamına büyük katkı sunan Cappadox geri dönüyor. Müziğin yanı sıra yeni keşifleriyle de 23-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Uçhisar Göreme'de.

Kültür Sanat 27 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Cappadox yıllar sonra beşinci kez müzikseverlerle buluşuyor.

Dünyanın en karakteristik bölgelerinden biri olan Kapadokya, hasret kaldığı festivale yeniden kavuşuyor. En son 2018 yılında gerçekleştirilen Cappadox yeniden düzenlenecek. Beşinci kez müzikseverlerle buluşacak festival, 23-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Konserlerin yanı sıra gezi ve söyleşi gibi farklı etkinliklere de ev sahipliği yapan festival, düzenlendiği dönemde binlerce katılımcıyı ağırlamayı başarmıştı.

Cappadox programı yakında açıklanacak

İlki 2015’te Kapadokya Çarpması başlığı altında gerçekleşen Cappadox, 2016’da Gelin Bahçemizi Ekelim, 2017’de Dünyadan Çıkış Yolları ve 2018’de ise Sessizlik temasıyla izleyicilerle buluştu. Yerel ve ulusal sanatçıları, tüm dünyadan katılımcılarıyla buluşturmaya hazırlanan disiplinlerarası kültür festivali Cappadox’un yeni programı ilerleyen günlerde açıklanacak.

Coachella'da bir Türk DJ: Mahmut Orhan festivalde sahne alacakCoachella’da bir Türk DJ: Mahmut Orhan festivalde sahne alacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.