Eski bir dublörün gözünden bir dublörlük hikayesi: ‘The Fall Guy’dan fragman geldi

'Atomic Blonde', 'Deadpool 2' ve 'Bullet Train' filmlerinin yönetmeni ve eski dublör David Leitch yeni bir aksiyon filmiyle dönüyor. Başrollerini Ryan Gosling ve Emily Blunt'un paylaştığı film, yaşlanan bir dublörün hikayesini anlatıyor. 2024 Mart'ında vizyona girecek filmden bir de fragman geldi.

Kültür Sanat 7 Kasım 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Türkiye'de 'Dublör' ismiyle yayınlanacak film 1 Mart 2024'te vizyona girecek.

Ryan Gosling ve Emily Blunt güçlerini bir aksiyon filmi için birleştiriyor. İkili, yönetmen David Leitch’in yeni aksiyon-gerilim filmi ‘Dublör/ The Fall Guy’da başrolü paylaşacak. Leitch ‘Atomic Blonde’, ‘Deadpool 2’ ve ‘Bullet Train’ gibi aksiyon dolu filmleriyle tanınan bir yönetmen. Leitch’in eski bir dublör olması da filme dair merakları da artırıyor.

1980’lerde aynı isimle televizyonda yayımlanan film, yaşlanan bir dublörün hikayesini anlatıyor. Rosling,  geçirdiği bir kazadan sonra zorluklarla karşı karşıya kalan yaşlı dublör Colt Seavers rolünde. Blunt ise Colt’un eski sevgilisi ve filmin yönetmeni Jody olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Filmin bir diğer yıldızı Aaron Taylor-Johnson ise kaybolmasıyla işlerin tüm dengelerini değiştiren Tom Ryder rolünde.

Her iki başrol oyuncusu da son olarak bu seneye damga vuran iki filmin kadrosundaydı. Gosling, Greta Gerwig imzalı ‘Barbie’de Ken rolünü canlandırırken Blunt, Christopher Nolan’ın yönettiği ‘Oppenheimer’da  Katherine Oppenheimer rolündeydi. Filmin kadrosunda ayrıc Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu, Winston Duke, Hannah Waddingham ve Teresa Palmer gibi birçok isimler de yer alıyor.

‘Dublör’, 1 Mart 2024’te vizyona girecek.

Fragmanlı Vizyon Raporu: Atatürk'ten, Taylor Swift'e altı film sizleri beklerFragmanlı Vizyon Raporu: Atatürk’ten, Taylor Swift’e altı film sizleri bekler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.