Margot Robbie ve Ryan Gosling’den bir proje daha

2023 yılına damga vuran 'Barbie' filminin başrol oyuncuları Margot Robbie ve Ryan Gosling yeniden bir araya geliyor. Gişede hasılat rekoru kıran ikilinin yeni projesiyse artık klasiğe dönüşen Ocean's serisi.

Kültür Sanat 10 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Barbie’nin yıldızları Margot Robbie ve Ryan Gosling bir kez daha aynı projede. 2023’e damga vuran oyuncular ‘Ocean’s’ serisinin yeni filminde rol alacak. Üstelik George Clooney’nin canlandırdığı Danny Ocean’ın anne ve babası rolüyle. Filmin adının da sadece ‘Oceans’ olacağı açıklandı. Film Ocean ailesinin, özellikle de Danny ve kızı Debbie (Sandra Bullock) Ocean’ın zenginlerden nasıl çalınacağını öğretmesini konu ediniyor.

‘Margot ve Ryan ile serinin hakkını vereceğiz’

‘Ocean’s’ serisinin yeni filmi 1962 yılında Monte Carlo’da geçecek. Dünya sosyetesinin buluşma yeri olan Monaco’nun bu casino bölgesinde Ocean ailesi de yakayı ele vermeden soygunlar yapacak. Yeni filmin serinin önceki bölümlerini de birleştirecek unsurlara sahip olacağı açıklandı. Filmin yapımcısı Joey McNamara BFI Londra Film Festivali’ndeki konuşmasında Margot Robbie ve Ryan Gosling’in kadroya katılmasından ötürü büyük mutluluk duyduklarını, serinin hakkını da vermeye çalıştıklarını söyledi.

'Barbie' THY'nin reklam yüzü oluyor‘Barbie’ THY’nin reklam yüzü oluyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.