Kiracı Rapçi Uzi, ev sahibiyle sosyal medyada kapıştı

Ev sahibi-kiracı kavgasının son durağı burası. Rapçi Uzi'nin ev sahibi, şarkıcının evinden fotoğraflar paylaşarak dört aylık kirasını ödemeden kaçtığını söyledi. Uzi'den cevap gecikmedi:"Usulsüz yaptığın kira artışını 'susun' diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım?"

Kültür Sanat 19 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ev sahibinin iddialarını kabul etmeyen Uzi sahne adıyla bilinen Utku Cihan Yalçınkaya, elinde ödediği kiraların dekontlarının bulunduğunu söyledi.

2022’nin en çok dinlenen sanatçılarından biri  ‘Makina’, ‘Arasan da’, ‘Umurumda Değil’ ve ‘Paparazzi’ gibi şarkılarına imza atan Uzi sahne adıyla bilinen Utku Cihan Yalçınkaya olmuştu. Müzik dinleme platformlarında zirvede yer alan sanatçı, konser konser gezmenin yanı sıra sosyal medyada da hem şarkıları hem de paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Ancak bu kez farklı bir iddia ile gündemde. Şarkıcı Uzi de Türkiye’nin uzun zamandır gündeminde olan ev sahibi- kiracı kavgalarından kaçamadı. Uzi’nin ev sahibi, rapçinin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını söyleyip evin darmaduman halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ev sahibi Elif Obdan paylaşımında, “2022 yılında TR’nin en çok dinlenen sanatçısı(!) Uzi’nin 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığı ve çilingirle girebildiğimiz, Bomonti’deki dairemizin durumu. Muhatabımız olan prodüktörünün de sırra kadem basmış olması içler acısı. Belki utanırlar!” dedi.

Ev sahibi Elif Obdan paylaşımının ardından Twitter/X hesabını kapattı.

‘Yargıya taşıyalım o zaman?’

Paylaşımın ardından Uzi iddiayı sosyal medya hesabından kesin bir dille yalanladı. Şarkıcı verdiği cevapta, “Temiz bıraktığım evi dağıtmaya çalışmışsınız o bile olmamış. Madem evden kaçtım ve kontratım var evime nasıl izinsiz giriyorsun? Usulsüz yaptığın kira artışını ‘susun’ diye ödediğim dekontlarıyla beraber bu görüntüleri yargıya taşıyalım o zaman? Orada görüşelim madem” dedi.

Ev sahibi ise Uzi’nin açıklamasından sonra önce paylaşımı sildi, sonra da hesabını kapattı.

Müzik Radarı'nda bu hafta: Mitski, Róisin Murphy ve daha nicesiMüzik Radarı’nda bu hafta: Mitski, Róisin Murphy ve daha nicesi

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.