Yeşilay’a müjde: Snoop Dogg zararlı alışkanlıkları bıraktı

Müzik dünyasının aykırı ismi Snoop Dogg'dan radikal karar. Şarkı sözlerinde sık sık uyuşturucu madde kullanımına yönelik ifadelere yer veren rapçi, sürpriz bir kararla bu maddeleri kullanmayı bıraktığını açıkladı.

Kültür Sanat 18 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Snoop Dogg, tarihi bir karar aldı. Müzik dünyasının aykırı ismi, uyuşturucuyu bıraktığını açıkladı. Dünyanın en çok kazanan müzisyenlerinden biri olan Amerikalı rapçi, marihuanaya veda etti. Gerçek adı Calvin Broadus olan hip-hop yıldızı sürpriz açıklamayı sosyal medya üzerinden yaptı. 52 yaşındaki müzisyen Instagram’dan yaptığı paylaşımda uyuşturucuyu bırakma nedenini şu sözlerle açıkladı:

“Çok düşündükten ve ailemle konuştuktan sonra sigarayı bırakmaya karar verdim. Lütfen şu anda mahremiyetime saygı gösterin” sözleriyle aldığı kararı duyuran Snoop Dogg’un Instagram paylaşımı 3.5 milyondan fazla beğeni alırken, takipçileri de destek mesajları yazdı.

Snoop Dogg’a takipçilerinden destek

Instagram’da yaklaşık 83 milyon takipçisi bulunan Snoop Dogg’un bu beklenmedik kararına dinleyicilerinden tebrik ve destek mesajları geldi. Ancak kariyeri boyunca özellikle uyuşturucu maddelerle gündeme gelen ve bu yönüne de şarkılarında sıklıkla vurgulayan müzisyenin kararını tiye alanlar da oldu.

Müzisyenin Instagram paylaşımı altına yorum yapan bir kullanıcı ‘Snoop Dogg’un uyuşturucuyu bırakması, Vin Diesel’in ailesini bırakması gibi bir şey’ dedi. Öte yandan Amerikalı rapçi dün itibarıyla yeni teklisi David May ile düet yaptıkları şarkıyı yayınladı. ‘Gettin’ Jiggy Wit it’ ismini taşıyan kinayeli şarkı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Konser Kurdu bildiriyor: İstanbul'da bol 'yıldız'lı gecelerKonser Kurdu bildiriyor: İstanbul’da bol ‘yıldız’lı geceler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.