Rap yıldızı Wiz Khalifa İstanbul’a geliyor

Wiz Khalifa, 28 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta gerçekleştirilecek olan Dropout Festival için İstanbul'a geliyor. En son 2018 yılında İstanbul'da konser veren Wiz Khalifa öncesinde yerli rap sahnesinin güçlü isimleri Ceza, Motive, BEGE ve Alizade sahnede olacak.

Kültür Sanat 25 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Dropout Festival'de Wiz Khalifa'dan önce Ceza ve Alizade sahne alacak.

Wiz Khalifa yeniden İstanbul’a geliyor. Daha önce de İstanbul’da hayranlarıyla buluşan rap yıldızı, Dropout Festival kapsamında Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak. Albümleri 2 milyondan fazla satış rakamına sahip, Grammy ve Altın Küre adayı Wiz Khalifa’dan önce sahneye yerli rap sahnesinin yıldızları çıkacak. Türkçe rap müziğin önceülerinden Ceza’nın yanı sıra Motive, BEGE ve son dönemin gündemdeki ismi Alizade, Dropout Festival’de sahne alacak isimler arasında. 28 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek festivalin kapı açılış saati ise 18.00.

Wiz Khalifa beş yıl sonra İstanbul’da

Wiz Khalifa’nın 2018 yılında İstanbul’da verdiği ve yaklaşık 15 bin kişinin izlediği konser o dönem büyük ses getirmişti. 35 yaşındaki Amerikalı rapçi beş yıl sonra İstanbullu hayranlarıyla yine aynı sinerjiyi yakalamak için İstanbul’a geliyor. Son olarak geçtiğimiz temmuz ayında büyük beğeni toplayan ‘Multiverse’ adlı solo albümünü yayımlayan Âmerikalı rapçi Wiz Khalifa, ekim ayında da ‘We Can Get More, ‘Funkin’ ve ‘Lost’ adlı üç yeni parçayı da ekleyerek ‘Multiverse Deluxe’ adlı albümünü hayranlarıyla buluşturmuştu. Wiz Khalifa’nın Charlie Puth ile düet yaptığı ‘See You Again‘ isimli şarkısı Spotify’da 1 milyar 615 milyon 770 bin kez dinlenme rakamına ulaşmıştı.

Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen Dropout Festivali kapsamında sahne alacak olan Ceza, Motive, BEGE ve Alizade gecenin diğer yıldızları olacak. 2002 yılında yayınladığı ‘Medcezir’ albümü ile Türkçe rap müziğinde bir milat etkisi yaratan Ceza, Wiz Khalifa’dan hemen önce sahnede olacak. Genç kuşağın başarılı isimleri Motive, BEGE ve Alizade, yerli sahnenin yıldız ismi Ceza’nın performansı öncesi müzikseverlerle buluşacak.

Ed Sheeran en çok dinlenen müzisyen olmaya devam ediyorEd Sheeran en çok dinlenen müzisyen olmaya devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.