Eypio da trol mağduru: İki konseri iptal edildi

Samsun Çarşamba'da belediyenin düzenlediği şenliklerde rapçi Eypio'nun konseri, sanatçı Gezi eylemlerini desteklediği için belediye başkanı tarafından iptal edildi. Bu haber duyulunca Çankırı Şabanözü Belediyesi de rapçinin konserini iptal ettiğini duyurdu. İki belediye de Ak Parti'ye ait.

Kültür Sanat 27 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Ak Partili belediyelerin konser iptallerine bir yenisi daha eklendi. Samsun Çarşamba ilçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Halit Doğan’ın daha önce Yeşilırmak Şenlikleri’ne katılacağını duyurduğu rapçi Eypio’nun konserini iptal ettiği ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Halit Doğan cuma cumartesi günlerinde sosyal medya hesabından, 25 Haziran’da rapçi Eypio’yunun sahne alacağını duyurmuş “Yeşilırmak Şenliklerimiz için nefesleri tuttuk. Müzik ve eğlenceye doyacağımız şenliğimiz için adres belli. Ünlü isimler Eypio ve Elif Buse Doğan bizlerle… Dj performansı da nicesi. Çok bekledik, çok özledik. Şimdi şenliklerde buluşma zamanı” demişti. Konser afişleri de ilçenin pek çok yerine asılmıştı.

Fakan Doğan’ın bu paylaşımından sonra sosyal medya üzerinden rapçi Eypio’nun Gezi eylemlerini desteklediği için Halit Doğan’a tepki gelmeye başladı. Konserin iptal edilmesi talep edildi. Halit Doğan konsere saatler kala, “Yeşilırmak Şenliklerimiz dolu dizgin devam ediyor. Bu akşam Eypio’nun aramızda olamayacağı konserimizde Dj Onur Paskap ile Erman Kalanbak ve orkestrası bizlerle olacak” dedi.

Bir iptal de Çankırı Şabanözü Belediyesi’nden

Çarşamba Belediyesi’nin ardından Ak Partili Çankırı Şabanözü Belediyesi Başkanı Faik Özcan da 1 Temmuz’da Şabanözü Gençlik Festivali’nde sahne alacak olan Eypio’nun konserinin iptal edildiğini duyurdu.

Bir konser iptali daha: Hüseyin Turan da ‘kucaklaşma’ dışıBir konser iptali daha: Hüseyin Turan da ‘kucaklaşma’ dışı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler