Beyonce’nin tahtını kime bırakacağı belli: Kızı Blu Ivy Carter, gittikçe starlaşıyor

Beyoncé'nin 'Rönesans' albümü kapsamındaki dünya turu devam ediyor ve bu turun özel bir yönü var: Şarkıcının 11 yaşındaki kızı Blu Ivy Carter, annesine sahnede eşlik ediyor. Bu genç yetenek, daha önce birçok kez sahneye çıktı, şarkı söyledi hatta ödüller kazandı.

Kültür Sanat 14 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Blu Ivy Carter, 9 yaşında aldığı Grammy Ödülü ile tarihin en genç ikinci ödül kazanan ismi oldu.

Beyoncé’nin geçen yaz ‘Rönesans’ albümü kapsamında çıktığı dünya turu devam ediyor. Şarkıcının yedi yıl aradan sonra çıktığı ilk dünya turu olması, Beyoncé’nin performansı, sahne kostümleri ve dansları, gözleri Beyoncé’ye çevirdi. Ancak bu turun, şarkıcı için özel bir yönü daha var. Şarkıcının performansına eşlik eden dansçılar arasında 11 yaşındaki kızı Blu Ivy Carter da yer alıyor.

Beyoncé’ ve rapçi Jay Z’nin ilk çocukları olan 11 yaşındaki Carter aslında sahnelere alışkın. Bu güne kadar birçok kez sahneye çıktı, şarkı söyledi ve hatta ödül bile kazandı. Carter, annesinin dünya turu öncesinde Dubai konserinde sahneye çıkmış, ‘Brown Skin Girl’ şarkısına eşlik etmişti. Annesi ile birlikte yazdıkları bu şarkıyla, 2021 Grammy’lerinde ödül almış böylece Grammy tarihinde ödül kazanmış en genç ikinci isim olmuştu. Carter, Oscar törenlerinde de sahne tozu yuttu. 2022 Oscar Töreni’nde de annesine eşlik eden dansçılar arasındaydı.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Rönesans turunda ilk olarak Beyoncé’nin 26 Mayıs’ta Paris’teki konserinde sahneye çıkarak sürpriz yaptı. Albümde yer alan ‘My Power’ şarkısında dans eden Carter’ın performansı sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı Carter’ın performansından etkilenerek kendi dans videolarını paylaştı.

Carter devam eden konserlerde de sahne aldıkça dansı viral haline geldi. Öyle ki annesine büyük bir destek verdi, Carter daha fazla şovda dans ettikçe şarkı daha çok ilgi görmeye başladı. Spotify verilerine göre şarkı dünya genelinde yüzde 293’lük bir artışla dinlenmeye başlandı.  Beyoncé de kızının turnede kendisine eşlik ettiği ilk performansından sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Senin annen olduğum için çok gururluyum. Neşe saçıyorsun benim tatlı meleğim” demişti.

 

İlk performanslarında yeteneğini belli eden ancak çekingen olduğu konuşulan Carter’ın son performansını izleyen birçok sosyal medya kullancısı, 11 yaşındaki genç yeteneğin değişimine dikkat çekiyordu. Öte yandan turne bittikten sonra Blu Ivy’i bir daha ne zaman göreceğiz diye soranların sayısı da bir hayli fazla. Geleceğin büyük yıldızlarından birinin ilk adımlarını izliyor olabiliriz, radarına henüz almamışlara duyurulur.

Beyonce hayranları için metro saatlerine de el attıBeyonce hayranları için metro saatlerine de el attı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.