Beyoncé’nin kızı Blue Ivy sahnelerden sonra şimdi de beyazperdede

Beyoncé'nin tahtını kime bırakacağı belli. Şarkıcının büyük kızı Blue Ivy Carter sahnelerdeki performansının ardından beyazperde de hünerlerini gösterecek. 12 yaşındaki Blue Ivy 'Aslan Kral'ın yeni filminde annesiyle birlikte seslendirme yapacak.

Kültür Sanat 2 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
12 yaşındaki Blue Ivy, filmde Nala ile Simba'nın kızı Kiara'yı seslendirecek.

Anneniz bir star, babanız dünyanın en önde gelen rapçilerinden biri olsaydı muhtemelen herkesin sizinle ilgili büyük beklentileri olacak, dünya sizi izleyecekti. Neyse ki Beyoncé ve Jay Z’nin ilk çocukları Blue Ivy bu beklentileri karşılıyor. 11 yaşındaki Blue Ivy genç bir star olma yolunda.

Sahne tozunu anne karnındayken yutan Blue Ivy şimdi de oyunculuğa adım atıyor. Blue Ivy sinema tarihinin kült animasyonlarından ‘Aslan Kral’ın yeni filmi ‘Mufasa: Aslan Kral’da Nala ile Simba’nın kızı Kiara’yı seslendirecek. Beyonce de Nala’nın sesi olacak. Film aslan Mufasa’nın yükselişini ve kardeşi Scar’la çocukluk yıllarını anlatacak. ‘Mufasa: Aslan Kral’dan bir de fragman paylaşıldı.

Filmin Oscarlı yönetmeni Barry Jenkins yaptığı ilk açıklamada 12 yaşındaki Blue Ivy’nin profesyonelliğini övdü. Aslında bu çok da büyük bir sürpriz değil zira Blue Ivy sahnelere alışkın. Bugüne kadar birçok kez sahneye çıktı, şarkı söyledi ve hatta ödül bile kazandı. Carter annesinin Rönesans albümü kapsamındaki dünya turu öncesinde Dubai konserinde sahneye çıkmış, ‘Brown Skin Girl’ şarkısına eşlik etmişti. Annesi ile birlikte yazdıkları bu şarkıyla 2021 Grammy’lerinde ödül almış, böylece Grammy tarihinde ödül kazanmış en genç ikinci isim olmuştu. Carter Oscar törenlerinde de sahne tozu yuttu. 2022 Oscar Töreni’nde de Beyoncé’ye eşlik eden dansçılar arasındaydı.

Beyoncé yeni albümüyle zirveye demir attıBeyoncé yeni albümüyle zirveye demir attı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.