Gipsy Kings’ten mesaj var: Müziğimizle eğlenmeye hazır mısın Türkiye!

26-27 Temmuz'da İstanbul ve Ankara'da birer konser verecek olan Gipsy Kings'in kurucularından Tonino Baliardo konserden önce Türkiye'deki sevenlerine seslendi: "Sizi gitarlarımız ve şarkılarımızla eğlenmeye bekliyoruz."

Kültür Sanat 17 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Latin müziğini tüm dünyaya sevdiren gruplardan biri Gipsy Kings. Türkiye’de de hatırı sayılır bir seveni var. Grammy ödüllü müzik grubu daha önce duyurduğumuz üzere 26 Temmuz’da İstanbul’da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, 27 Temmuz’da da Ankara Oran Açıkhava Sahnesi’nde konser verecek.

Grubun kurucu üyelerinden Tonino Baliardo Türkiye’de verecekleri konser öncesi heyecanlı. Bu heyecanını bir mesajla dile getirdi. El Maestro lakaplı Baliardo İstanbul’u artık çok iyi tanıdığını, İstanbul’un anıtlarla dolu olağanüstü bir şehir olduğunu söyledi. İstanbul ve Ankara konserlerini sabırsızlıkla beklediklerini belirten sanatçı “Türkiye’deki sevenlerimize sesleniyorum; sizi gitarlarımız ve şarkılarımızla eğlenmeye bekliyoruz. Sizinle eğlenmek bizi çok mutlu edecek” dedi.

Latin müziğinin önde gelen temsilcilerinden biri olan grubun albümleri dünyada şimdiye kadar 60 milyondan fazla satıldı. Baliardo ve Reyes ailelerinin bir araya gelmesiyle 1978’de Fransa’da kurulan Gipsy Kings, ‘Djobi Djoba’, ‘Bamboleo’, ‘Baila Baila’, ‘La Dona’ ve ‘Un Amor’ gibi parçalarıyla dünya çapında ün kazandı.

Gipsy Kings telefonun başında beklemek istiyorGipsy Kings telefonun başında beklemek istiyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.