Gökhan Türkmen’den Selami Şahin yorumu, Norah Jones’tan tekli

Türk müziğine çok sayıda beste kazandıran Selami Şahin'e saygı albümünün ikincisi geliyor. Albümden ilk şarkıyı Gökhan Türkmen seslendirdi. Öte yandan da Norah Jones da albümünün habercisi teklisini yayınladı.

Kültür Sanat 4 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

İmza attığı onlarca besteyle Türk müziğinde ayrı bir yere sahip Selami Şahin. Kendisinin seslendirdiği şarkılarının yanı sıra Zeki Müren’in de söylediği besteleri klasikleşen müzisyenin şarkıları yeniden yorumlanıyor. İlki geçen yıl yayınlanan ‘Selami Şahin Şarkıları’ albümünün ikincisi de geliyor. Albümün habercisi şarkı müzikseverlerle buluştu. ‘Alışmak Sevmekten Daha Zor’u Gökhan Türkmen yeniden yorumladı.

‘Selami Şahin Şarkıları 2’ geliyor

1980 yılından yayınlanan şarkı, Selami Şahin’in en sevilen eserlerinden biri olma özelliği de taşıyor. Müzisyenin en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturacak olan ‘’Selami Şahin Şarkıları 2’’ albümü, Gökhan Türkmen’in ardından Can Ozan, Göksel, Köfn ve Ceylan Ertem gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.

Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulacak olan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.

İstanbul'a bir sanat mekanı daha: Dünyanın en eski tersanesi İstanbul Sanat Müzesi olduİstanbul’a bir sanat mekanı daha: Dünyanın en eski tersanesi İstanbul Sanat Müzesi oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.