Grammy’de yıldızlar geçidi: Dua Lipa, Billie Eilish ve Olivia Rodrigo

5 Şubat'ta sahiplerini bulacak Grammy Ödülleri'nin töreninde sahne alacak isimler belli oldu. Dua Lipa, Billie Eilish ve Olivia Rodrigo merakla beklenen gecede sahne almaya hazırlanıyor.

Kültür Sanat 18 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Dua Lipa, Billie Eilish ve Olivia Rodrigo, Grammy gecesinde sahne alacak.

Grammy Ödülleri için geri sayım devam ediyor. İlk kez 1959’da düzenlenen törende ödül kazananlar bu yıl 5 Şubat’ta belli olacak. Bu yıl 66. kez düzenlenen töreni Trevor Noah’ın sunacağı daha önce açıklanmıştı. Şimdi törende sahne alacak isimler de belli oldu. Bu yılki törende Dua Lipa, Billie Eilish ve Olivia Rodrigo sahne alacak. Ancak Crypto.com Arena’daki törende sahne alacak isimler üç müzisyenle sınırlı kalmayacak. Ödül gecesinde sahne alacak diğer müzisyenler de yakında açıklanacak.

Grammy ödülleri için en çok adaylık SZA’de

2023’ün en çok hasılat elde eden filmi ‘Barbie’nin müziklerini seslendiren Dua Lipa ve Billie Eilish Grammy gecesinde de sahne alacak. Amerikalı müzisyen Eilish ödüller için de altı dalda aday. SZA’nin dokuz dalda aday olduğu ödüllerde Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Boygenius, Miley Cyrus, Jon Batiste, Victoria Monét yarışacak diğer isimler olarak öne çıkıyor.

Grammy törenlerinde bugüne kadar 32 ödül kazanan Beyoncé bu konuda zirvede yer alırken U2 da 22 ödülle grup kategorisinde birinci konumda. 27 ödül kazanan Alison Krauss’u 18 Grammy ile Michael Jackson, Adele, Kanye West, Lady Gaga, Madonna, Norah Jones ve Justin Bieber takip ediyor.

Bir ulusun medar-ı iftiharı Dua Lipa, 'Houdini' ile karşımızdaBir ulusun medar-ı iftiharı Dua Lipa, ‘Houdini’ ile karşımızda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.