Günün Banksy sürprizi: Goril ve arkadaşları

Banksy hayvan temalı serisinin dokuzuncusunu Londra’da bir hayvanat bahçesinin kepengine çizdi. Eserde goril, içeriden dışarı çıkan bir fok, kepengin altından ürkekçe bakan birkaç çift göz, uçuşan kuşlar var.

Kültür Sanat 14 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Instagram/ @banksy

Son bir haftadır 10Haber kültür sanat servisi olarak gözümüz gizemli sokak sanatçısı Banksy’nin Instagram hesabında. Zira sanatçı geçen hafta pazartesi gününden beri Londra sokaklarına yaptığı çeşitli hayvan çizimlerini her gün saat 13:00’te sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Sanatçı Londra’da bir keçi çizimiyle başladığı hayvan serisine maymunlar, pelikanlar, filler, kediler ve balıklardan sonra bir de gergedan ekledi.

Banksy seri üretime geçti: Hayvanlar aleminden art arda üç resimBanksy seri üretime geçti: Hayvanlar aleminden art arda üç resim

Banksy her zamanki gibi son eserini de bugün Instagram hesabından paylaştı.

Bugünün sürprizi bir goril ve arkadaşları oldu. Eserde kepengi bez gibi kaldıran goril, içeriden dışarı çıkan bir fok, kepengin altından ürkekçe bakan birkaç çift göz, uçuşan kuşlar görünüyor. Tabeladaki harflerin içine de yılan, penguen ve bir goril çizilmiş.

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.