Gwen Stefani de artık Hollywood Şöhretler Kaldırımı’nda

Gwen Stefani Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda. 54 yaşındaki Amerikalı müzisyen ailesinin de hazır bulunduğu törende Şöhretler Kaldırımı'na adı eklenen yeni isim oldu. Düzenlenen törende konuşan Stefani, "günün birinde bunun olabileceğini aklına hiç getirmediğini" söyledi.

Kültür Sanat 22 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

No Doubt grubuyla başladığı müzikal yolculuğuna sonrasında solo devam eden Gwen Stefani artık Şöhretler Kaldırımı’nda. Hollywood Bulvarı ile Vine Street arasında uzanan ve 2 bin 400’den fazla ünlü ismin adının yazılı oldu Şöhretler Kaldırımı’na adı yazılan Amerikalı yıldızı eşi Blake Shelton ve çocukları da yalnız bırakmadı. Los Angeles’ın en çok ilgi gören yerlerinden biri olan ve Walk of Fame olarak da adlandırılan Şöhretler Kaldırımı’na ismi eklenen 54 yaşındaki yıldız, törende duygusal anlar da yaşadı.

Gwen Stefani: Bunları yapabileceğimi düşünmezdim

90’lı yılların adeta marşı haline gelen ‘Don’t Speak’ şarkısını seslendirdikleri No Doubt grubuyla yıldızı parlayan Gwen Stefani, ardından başladığı solo kariyerinde de çok sevilen şarkılara imza atmayı başardı. ‘What You Waiting For’, ‘Hollaback Girl’ ve tabii ‘Rich Girl’ gibi şarkılarla büyük başarı elde eden Amerikalı müzisyen, adının Şöhretler Kaldırımı’na yazıldığı törende “17 yaşımdan beri şarkı sözleri yazıyorum. Bunları yapabileceğimi hiç düşünmezdim. İnanamıyorum” sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

3 Ekim 1969 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde dünyaya gelen Gwen Stefani, solo kariyeri boyunca ilki 2004 yılında sonuncusu ise 2017’de olmak üzere toplam dört albüm kaydetti. 1992 yılında No Doubt grubuyla ilk albüm çalışmasına imza atan Amerikalı müzisyen bu grupla da toplamda altı stüdyo albümü çalışması bulunuyor.

Hall of Fame'in bu yılki yıldızları: Kate Bush, George Michael ve Missy Elliott listedeHall of Fame’in bu yılki yıldızları: Kate Bush, George Michael ve Missy Elliott listede

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.