Gwyneth Paltrow yalnız kalmak istemiyor: Evinin odaları için Airbnb’den kiracı arıyor

Gwyneth Paltrow yalnızlığa karşı bir çözüm geliştirdi. California'daki lüks evinde yer alan odaları Airbnb üzerinden kiralamaya başlayacağını söyleyen yıldız oyuncunun hayranları, henüz açıklanmayan kira fiyatını merakla bekliyor.

Kültür Sanat 5 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
50 yaşındaki oyuncunun Chris Martin ile olan evlilğinden iki çocuğu var.

Kalabalıklar içinde yalnızlık deyimi modern çağda en çok bahsi geçen kavramlardan biri olsa. Modernleşen, kentleşen insanın yalnızlaştığı savı bir yana geleneksel anlatıdaki “yalnız geldik yalnız gideriz” argümanı da bu kavramın bizler için ne denli önemli ve yerine göre de rahatsız edici olduğunu anlatan bir örnek olsa gerek. Yalnızlığı rahatsız edici bir olgu olarak gören ve bununla mücadele etmek isteyen isimlerden biri de dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow.

Coldplay’in solisti Chris Martin ile olan evliliğinden iki çocuğu bulunan Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından yaptığı bir video paylaşımında California’daki evinin bazı odalarını konut paylaşım sitesi Airbnb üzerinden kiralamaya başlayacağını duyurdu.

Airbnb yalnız kalmamak için makul bir çözüm

Yeni insanlarla tanışıp sohbet etmek ve yalnızlıktan uzak kalmak için bunun iyi bir fikir olduğunu savunan oyuncuyla kimi takipçileri ise aynı fikirde olmadıklarını yazdıkları yorumlarla ifade etti. 50 yaşındaki oyuncu özellikle pandemi ile daha da artan yalnızlık sorununa karşı Airbnb’nin makul bir çözüm olacağı görüşünde.

Gwyneth Paltrow “Yabancılar olarak başlasak da, lezzetli bir yemekte bağlantılar ve ortak noktalar bulacağımızı umuyorum. Bu evde havuz kenarına uzanın, yürüyüşe çıkın ve elbette lüks bir konaklama için en sevdiğim ürünlerle dolu bir banyonuz da olacak” dedi.

Lezzetli yemekler, mermer kaplı banyo

Hollywood yıldızı Gwyneth Paltrow, doğayla iç içe olan evinin kaydettiği video turunda, müstakbel konuklarına odun şöminesi, mermer kaplı bir banyo ve maharetli bir şefin ellerinden çıkan lezzetli akşam yemeği vaat ettiğini sözlerine ekledi. Açıklamada, konuklara oyuncunun yarattığı Goop markasının güzellik ürünleri, Goop mutfağından esinlenilmiş bir yemek ve daha fazlasının verileceği belirtiliyor.

Gwyneth Paltrow’un yeni arkadaşlıklara yelken açmak için bulduğu bu çözümün maliyeti ise Airbnb profilinde şimdilik açıklanmamış durumda. Yıldız oyuncunun kimi hayranları, ünlü isimle aynı evde konaklama fikrinden heyecan duysalar da ücretini karşılayamayacakları inancını taşıyor.

Konser Kurdu elektronik ritimleri takip ediyorKonser Kurdu elektronik ritimleri takip ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.