Haluk Levent’ten Gazze’ye destek konseri

Haluk Levent Gazzeli çocuklar için sahnede. 17 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde sanatçıya Bülent Ortaçgil, Derya Köroğlu, Ceylan Ertem, Zara ve Melek Mosso konuk olacak. Konserin geliri Gazzeli çocukların tedavisi için kullanılacak.

Kültür Sanat 14 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Gazze’de yaşanan insanlık dramı artarak devam ederken sanat dünyası da yaşananlara sessiz kalmıyor. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında bölgedeki yardım faaliyetleriyle hafızalara kazınan Haluk Levent bu kez Gazze için devrede. Müzisyen 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri verecek. Zirve Yapım organizasyonuyla yapılacak konserde Haluk Levent’in sahnesine Bülent Ortaçgil, Derya Köroğlu, Ceylan Ertem, Zara, Melek Mosso ve Özgür Can Çoban konuk olacak.

Haluk Levent’ten Gazzeli çocuklar için dayanışma çağrısı

Gazze Belediye başkanı ile görüştüğünü belirten Haluk Levent konserden elde edilecek gelirin Gazze’de yaralı çocukların tedavisinde kullanılacağını söyledi. Sanatçı sosyal medyadaki paylaşımında “Para bi yere kadar önemli ama amaç Filistin halkıyla dayanışma!! Haydi gelin” deyip seyircisini desteğe çağırdı.

Hayko Cepkin'den stadyum konseri: Bu kez paraşütle değil minibüsle gelecekHayko Cepkin’den stadyum konseri: Bu kez paraşütle değil minibüsle gelecek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.