Hayko Cepkin’den stadyum konseri: Bu kez paraşütle değil minibüsle gelecek

Rock'çı Hayko Cepkin 18 Mayıs'ta Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda devasa bir konser verecek. Daha önce konserlerine şov amaçlı paraşütle inen Cepkin stadyum konserine minibüsle geleceğini söylüyor.

Kültür Sanat 12 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Hayko Cepkin bu kez stadyum konseriyle seyirci karşısına çıkıyor. Türkiye’nin en çok dinlenen müzisyenlerinden Cepkin 18 Mayıs 2024’te Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda müzikseverlerle buluşacak. 40 bine yakın seyirciyi ağırlayacak konserde sahne gösterileri de sergilenecek. Konserin biletleri Biletix ve Passo‘da satışta. BWO Entertainment ve EEG Expand Entertainment Group işbirliğiyle gerçekleşecek konser önümüzdeki yıl İstanbul’daki ikinci stadyum konseri olacak. Tabii şimdilik. Hatırlanacağı üzere 8 Haziran 2024’te dünyaca tanınan tenor Andrea Bocelli de yine Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Hayko Cepkin’den özel sürprizler var

Stadyum şovu Hayko Cepkin’in son albümünden en sevilen parçalardan klasikleşmiş hitlere kadar geniş bir repertuar sunacak. Geçe sanatçının enerjisi ve etkileyici performansıyla müzik tutkunları için bulunmaz bir anı biriktirme fırsatı olacak. Bugüne kadar hafızalara kazınan tüm şarkılarının yanı sıra farklı tarzlarda eserleri kendi yorumuyla seslendirecek olan Hayko Cepkin özel sürprizleriyle de dinleyicilerini büyülemeye hazırlanıyor.

Konserin açıklandığı basın toplantısında soruları yanıtlayan Hayko Cepkin sahneye bu kez minibüsle ve “gayet normal” şekilde geleceğini söyledi. Daha önce bir festivalde sahneye paraşütle inen müzisyen bu konserde ses sisteminden organizasyonun tümüne büyük güven duyduğunu sözlerine ekledi. Stadyum konserinde yüksek dozda enerjinin dört bir yana yayılacağını söyleyen Cepkin müzikseverleri unutulmaz bir konser deneyimi için Dolmabahçe’ye davet etti.

Müjdeler olsun: Scorpions yıllar sonra İstanbul'a geliyorMüjdeler olsun: Scorpions yıllar sonra İstanbul’a geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.