Hande Erçel’den Atatürk paylaşımı: Suudi firma sözleşmeyi iptal etti

Suudi Arabistan'da Süper Kupa finalinin oynanaması sonrası yaşananlar dünden beri dünya gündeminde. Maçın iptali sonrası Atatürk paylaşımı yapan Hande Erçel'in Suudi şirketle reklam anlaşması iptal edildi.

Kültür Sanat 30 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Dün akşam Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptal edilmesinin yankıları devam ediyor. Sosyal medyadan kullanıcılar Atatürk paylaşımı yaparken buna oyuncu Hande Erçel de katıldı. Ortadoğu’da da geniş bir takipçi kitlesi bulunan oyuncu Instagram hikâyesinde ‘Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Atam’ notuyla paylaşım yaptı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre bu paylaşım sonrası Suudi Arabistan merkezli parfüm markası Laverne Hande Erçel ile milyonlarca liralık reklam anlaşmasına son verdi. Oyuncunun paylaşımı sonrası Suudi şirketinden bu sabah açıklama yapıldı. Laverne’nin X hesabından Arapça yapılan açıklamada, “vatanın kırmızı çizgi” olduğu ifade edilerek Hande Erçel ile olan sözleşmenin feshedildiği duyuruldu. Paylaşımda Suudi Arabistan bayrağı da kullanıldı.

Suudi medyası 'Atatürk' demedi: Kurallara uyulmadığı için maç iptal edildiSuudi medyası ‘Atatürk’ demedi: Kurallara uyulmadığı için maç iptal edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.