44 yaş küçük sevgiliye pamuk şeker

Mehmet Ali Erbil 22 yaşındaki yeni sevgilisi Nevide'ye gece kulübünde pamuk şeker yedirdi. Aydilge, keman virtüözü eşi Utku'ya DM'den yürüyen kadınlara kibarca seslendi. Ve panikleyen bir fenomenin avukatla yaptığı o pazarlık...

2 Aralık 2023

Genç sevgiliye şeker

Mehmet Ali Erbil (66) kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan’la (26) Tiktok’ta tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. “İlişkimiz çok ciddi” diyen Gülseren, 40 gün sonra ayrıldıklarında “Mehmet Ali ciddi bir ilişki yaşanacak kişi değilmiş” dedi. Ayrılığın üzerinden bir ay geçti, Mehmet Ali Erbil bu kez 22 yaşındaki Nevide Çiçek’le aşk yaşamaya başladı.

Mehmet Ali Erbil kendisinden 44 yaş küçük sevgilisi Nevide’ye, Cahide Palazzo’daki eğlenceleri sırasında pamuk şeker yedirdi

Birlikte gittikleri gece kulübü ‘Cahide Palazzo’da, genç sevgilisine arabesk aşk şarkılar eşliğinde pamuk şeker yedirdi. Nevide, Gülseren’in aksine Instagram sayfasında aşkın, sevginin yüceliğinden bahsetmiş. Örneğin Dubai paylaşımına “Sabır, aşkın kuruntusudur” yazmış. Batum pozlarını, “Sevilmek güçlü hissettirir, sevmek cesaretli” sözüyle süslemiş. Antalya pozunda ise “Ah bu hayat” sitemi var. Sevgililer şu an Kıbrıs tatilinde.

İşte festival kaşeleri: 25-50 bin dolar

Suudi Arabistan’daki ‘Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne katılan Hande Erçel ile Meryem Uzerli, ülkeye uygun bir tarz seçmişti. Spor bir tarz tercih eden Burak Özçivit’in bu pozları tam 50 bin dolar değerinde.

Hande Erçel, Meryem Uzerli ve Burak Özçivit Suudi Arabistan’daki ‘Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne katıldı. Dizi yıldızları, Arap ülkelerindeki festivallere ücret karşılığında gidiyor. Piyasada konuşulan festival kaşeleri şöyle: Burak Özçivit 50 bin dolar, Hande Erçel 40 bin dolar, Meryem Uzerli, 25 bin dolar. Yılda 7-8 festivalin kırmızı halısında poz veren Uzerli, 2013’te yarım bıraktığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ekmeğini yiyor. Dünya onu hala ‘Hürrem Sultan’ diye çağırıyor. Hande Erçel ve Burak Özçivit ise dizileri yurt dışına en çok satılan yıldızlar arasında. Bu satışlardan da ciddi bir pay kazanıyorlar.

‘Kuzey Işıklı’ aşk kutlaması

Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı aşklarının birinci yılını ilk gittikleri tatilin fotoğrafıyla kutladı: ‘Finlandiya-Kuzey Işıkları’

Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı aşklarının birinci yılını kutladı. Paylaşımlarında, ilişkilerinin ilk ayında ‘Kuzey Işıkları’nı görmek için gittikleri Finlandiya tatilinden bir kare vardı. Yazdıkları İngilizce not şöyleydi: “En sevdiğim anılarım seninle. Daha fazlasını yapmak için sabırsızlanıyorum.”

Geçen hafta da yazmıştık. Bu aşk evliliğe doğru gidiyor. Hakan Sabancı’nın ağabeyi Hacı Sabancı da, eşi Nazlı Kayı ile aşklarının ilk yılında evlilik kararı almış, ancak üçüncü yılın sonunda nikah masasına oturmuştu. Süreyi biraz da Sabancı Ailesi’nin tercihleri belirliyor.

Avukatı kızdıran o fenomen!

MASAK’ın incelemeye aldığı fenomenler panikle ünlü avukatların ve kriz yöneten bazı danışmanların kapısını aşındırıyor. “Kaç lira olursa olsun yeter ki bizi kurtarın” diyorlar. Bazı ünlü ceza avukatları sadece dosyayı incelemek için 250 bin lira, davayı üstlenmek için de 100 bin dolar istiyormuş. Danışmanlar ise 150-200 bin liradan kapı açmış. Şu sıralar panik içindeki bir fenomen, avukatı şu sözlerle çok kızdırmış: “Benim davamı alırsanız, sosyal medyadaki gücüm, takipçim sayesinde siz de ünlü olursunuz.” Bu sözler üzerine azarı işitmiş!

Eşime yürümeyin, biz kız kardeşleriz

Şarkıcı Aydilge, keman virtüözü eşi Utku Barış Andaç’a, DM’den yürüyen kadınlara şöyle seslendi: “Eşimi elde etmek sizi başarılı ya da şampiyon kılmaz. Asıl madalyalar hayatınıza kattıklarınızdan, ürettiklerinizden gelecek. Birbirimizin acısı üzerinde tepinerek dans edecek rakipler değiliz. Biz kız kardeşleriz.”

Model-oyuncu Melisa Döngel ise “Arkadaşımın sevgilisini beğenip hoşlanabilirim. ‘Asla yapmam’ demem” itirafında bulundu. Melisa “Utanmaz” diye linç yedi, Aydilge “Helal olsun” diye alkışlandı. Like ve yorum rekoru kıran Melisa mutlu. Aydilge ise “Kocana yürüyenleri ifşa et” diye yazan bir takipçisine şöyle cevap vermiş: “Kötülüğe, kötülükle gitmem.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.