Harbiye kapılarını depremzedeler için açıyor

Harbiye Açık Hava Tiyatrosu, 8-20 Nisan tarihlerinde dayanışma konserine ev sahipliği yapacak. Birçok ünlü isim ve grubun sahne alacağı, konser vereceği etkinliğin geliri, İstanbul Vakfı tarafından depremzede olan üniversiteli kız öğrencilerinin eğitiminde kullanılacak.

Kültür Sanat 7 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Göksel, dayanışma için Harbiye'de sahne alacak.

İstanbul’un en prestijli etkinlik mekânlarından biri olarak kabul edilen Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu, geliri İstanbul Vakfı’na bağışlanacak destek konserlerine ve sahne şovlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ’nin ev sahipliğinde 8-20 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik serisinden elde edilecek olan tüm gelir İstanbul Vakfı’nın ‘Büyüt Hayallerini’ projesine bağışlanacak. ‘Büyüt Hayallerini’ projesiyle İstanbul’a gelen depremzede üniversiteli kız öğrencilere eğitim bursu sağlanması hedefleniyor.

Konser serisi Yalın ile başlıyor

Teoman’dan Göksel’e, Yalın’dan Gripin ve Rubato’ya kadar birçok ünlü isim ve grubun sahne alacağı konser ve sahne gösterilerinin başlama saati ise 21.00. Yarın akşam Yalın konseriyle başlayacak etkinlik dizisinin ikinci gününde Gökhan Çınar sahnede olacak. 10 Nisan’da REDD’in sahne alacağı Harbiye Açık Hava, 11 Nisan’da da Arif Sağ ve Erdal Erzincan’ın yer alacağı ‘Türküler Sevdamız’ konserine ev sahipliği yapacak. Dayanışma etkinlikleri önümüzdeki hafta Gripin, Rubato, Tan Taşçı, Teoman, Ferman Akgül ve Göksel’in konserleriyle devam edecek.

Etkinlik serisinin son akşamı olan 20 Nisan’da ise Erdal Beşikçioğlu’nun ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Türk dizisi ‘Fatma’ Güney Afrika’da yeniden uyarlandı, gösterime girdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.