Harrison Ford: ‘Emekli olmayacağım, çalışmayınca kendimi iyi hissetmiyorum’

81 yaşındaki Harrison Ford'un gelecek planları arasında emeklilik yok. Zira çalışmayınca kendini iyi hissetmiyormuş. Gelecek projeler için hazır olduğunu söyleyen oyuncu bir de üzücü haber verdi. Efsanevi arkeolog Indiana Jones'u son kez canlandırdığını açıkladı.

Kültür Sanat 26 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Harrison Ford 81 yaşında olabilir ancak yakın gelecek için emekli olmak gibi bir planı yok. Son olarak bu sene Cannes’ta prömiyerini yapanIndiana Jones ve Kader Kadranı/ Indiana Jones and the Dial of Destiny’ filminde efsanevi arkeolog rolüne dönen Ford, geleceği hakkında konutu ve emeklilik gibi bir şey düşünmediğini söyledi.

CNN sunucusu Chris Wallace ile röportajı sırasında Ford’a 81 yaşına girdiği hatırlatıldı, emekli olup olmayacağı soruldu. Ford, “İşim olmadığında iyi hissetmiyorum. Çalışmayı seviyorum… Yararlı hissetmeyi seviyorum” diyerek yeni roller beklediğinin sinyallerini verdi.

Harrison Ford, Indiana Jones karakterini ilk kez 1981 yılında canlandırmıştı.

Evet, Ford’u izlemeye devam edeceğiz lakin bir üzücü haber var. Oyuncuyu bir daha Indiana Jones karakterinde göremeyeceğiz. Ford, ünlü arkeologu canlandırma sürecinin sonuna geldiğini, ‘Indiana Jones ve Kader Kadranı’ filminde karakteri son kez oynadığını söyledi.

İlklerin ve sonların filmi: ‘Indiana Jones ve Kader Kadranı’

‘Indiana Jones ve Kader Kadranı’  Steven Spielberg’in ilk  yönetmen koltuğundu başka birine devretmiş olması yönüyle de dikkat çekiyor. Harrison Ford’un efsanevi kahraman arkeolog Indiana Jones’a yeniden hayat verdiği, James Mangold’un ise yönetmen koltuğunda oturduğu  filmin kadrosunda ayrıca Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook, Ethann Isidore ve Mads Mikkelsen da yer alıyor. Film, 30 Haziran 2023 tarihinde yayınlanacak.

Harrison Ford'a sakın bu soruyu sormayın!Harrison Ford’a sakın bu soruyu sormayın!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.